Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει κερδίσει η οικογένεια της Britney Spears από την κηδεμονία της;

12:12 19/7/2021 - Πηγή: iPop

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Britney Spears και της οικογένειάς της για την άρση της κηδεμονίας της συνεχίζεται με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως για την υπόθεση. Η New Yorker μέσα από μια ενδελεχή έρευνα σχετικά με το θέμα αποκάλυψε πόσα χρήματα κέρδισε η οικογένειας της Britney Spears

από την κηδεμονία της όλα αυτά τα χρονιά.

Πόσα χρήματα κέρδισε η οικογένειας της Britney Spears από την κηδεμονία της

Σύμφωνα με την έρευνα, από τον Φεβρουάριο του 2008, ο πατέρας της και κηδεμόνας της Jamie έχει κερδίσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια ενώ είχε εξασφαλίσει πληρωμή 16.000 $ ανά μήνα για τον ίδιο. Ταυτόχρονα, η Britney Spears πλήρωνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τις αμοιβές των δικηγόρων της οικογένειάς της την στιγμή που η ίδια δεν είχε το δικαίωμα να προσλάβει τον δικό της νομικό εκπρόσωπο για την δικαστική της διαμάχη. Επιπλέον, ο πατέρας της έλαβε το 1,5% από τις πωλήσεις εισιτηρίων του “Piece of Me” του Λας Βέγκας κατά την περίοδο 2013-2017 και το 2,95% από την περιοδεία της “Femme Fatale” το 2011 που σε συνδυασμό έδωσαν στον Jamie περίπου 2,6 εκατομμύρια $. Ταυτόχρονα, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι νοίκιαζε πολυτελές γραφείο στον πατέρα της για 2.000$ το μήνα.

“Δώστε στην Britney την ζωή της πίσω”: H υποστηρικτική δήλωση της Madonna

Η Jodi Montgomery, που είχε οριστεί ως self care manager της Britney και προσωρινός κηδεμόνας όταν ο Jamie παραιτήθηκε το 2018 για ιατρικούς λόγους, από την 1η Νοεμβρίου 2019 – 28 Φεβρουαρίου 2021 κόστισε στην τραγουδίστρια 221.090,50 $ και πάνω από 66.000 $ σε νομικά έξοδα. Ο πατέρας της Jamie, η μητέρα της Lynne και ο αδερφός της, Bryan φαίνεται πως έχουν κερδίσει πολλά χρήματα από την τραγουδίστρια ενώ όπως επιβεβαίωσε και η ίδια μόνο η αδερφή της  Jamie Lynn Spears δεν συμπεριλαμβανόταν στο μισθολόγιό της.

Τα νέα στοιχεία ήρθαν στην δημοσιότητα την ίδια στιγμή που η Britney Spears δημοσίευσε διαδοχικές αναρτήσεις στο Instagram της μέσω των οποίων στιχοποιοί τους ανθρώπους που εκμεταλεύοντας την ίδια όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

“Για όσους κριτικάρουν τα χορευτικά βίντεο που ποστάρω, κοιτάξτε δεν πρόκειται να κάνω κάποια εμφάνιση σε σκηνή στο εγγύς μέλλον, με τον πατέρα μου να ελέγχει τι φορώ, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι. Αυτά τα έκανα για 13 χρόνια. Τώρα προτιμώ να μοιράζομαι βίντεο από το σαλόνι μου, αντί από σκηνές στο Βέγκας, όπου οι άνθρωποι ήταν τόσο ‘χαμένοι’ που δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν χειραψία μαζί μου και κατέληγα στο να μαστουρώνω από την μαριχουάνα που κάπνιζαν όλοι γύρω μου, όλη την ώρα. Κάτι που δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα, αλλά δεν θα ήταν ωραίο να μπορώ να πάω σε ένα γ… σπα.

Και όχι, δεν θα βάλω μέικ απ και θα ανέβω σε σκηνή για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ενώ την ίδια ώρα δεν μπορώ να κάνω remixes των τραγουδιών μου, εδώ και χρόνια, που παρακαλούσα να παρουσιάσω νέες μουσικές στα σόου μου, για τους φαν μου. Οπότε, παραιτούμαι.

Δεν μου αρέσει που η αδελφή μου εμφανίστηκε σε σόου απονομής βραβείων και ερμήνευσε remixes ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ τραγουδιών. Το δήθεν σύστημα υποστήριξης που είχα με έχει πληγώσει βαθιά. Η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρα μου. Οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα. Και η ελπίδα είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο που μπορείς να σκοτώσεις πολύ δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν κι αυτό.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος που τα ντοκιμαντέρ έφεραν ξανά στο προσκήνιο εξευτελιστικές στιγμές που έζησα στο παρελθόν. Είναι κάτι που έχω αφήσει πίσω μου εδώ και πολλά χρόνια. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που λένε πως είναι περίεργος ο τρόπος που ακόμα ελπίζω σε παραμύθια, μπορείτε να πάτε να γ…. Όπως είπα, η ελπίδα είναι το μόνο που έχω τώρα. Είστε τυχεροί που μπορώ να ποστάρω το οτιδήποτε. Αν δεν σας αρέσει, κάντε unfollow. Οι άνθρωποι προσπαθούν να σκοτώσουν την ελπίδα, γιατί είναι ένα από τα πιο ευάλωτα και ευαίσθητα πράγματα που υπάρχουν εκεί έξω. Τώρα θα πάω να διαβάσω ένα γ… παραμύθι. ΥΓ: αν δεν θέλετε να δείτε τον πολύτιμο χορό μου στο σαλόνι μου ή δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ σας, πηγαίνετε να διαβάσετε ένα γ… βιβλίο”.

Λίγες ώρες αργότερα, πόσταρε έναν χορό -από αυτούς που επικρίθηκαν από followers της, με την επισήμανση “αν δεν σας αρέσει, μη το δείτε”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει κερδίσει η οικογένεια της Britney Spears από την κηδεμονία της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα