Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το click in shop

12:28 30/1/2021 - Πηγή: iPop

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29/1/2021, φέρνουν αλλαγές για ακόμα μία φορά στην καθημερινότητά μας και το τρίτο, πλέον, lockdown είναι μαζί μας καθώς επανήλθε και ο χάρτης με τις κόκκινες περιοχές, στις οποίες τα μέτρα είναι ακόμα πιο αυστηρά. Υπό αυτά τα πλαίσια με click away και click in shop

θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες από σήμερα, Σάββατο 30/1/2021.

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο «Γενικοί Κανόνες Λειτουργίας Επιχειρήσεων σε περιοχές επιδημιολογικής επιτήρησης», το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας, είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Το νέο πλαίσιο ξεκινά από το πρωί του Σαββάτου, 30/1/2021, και την Κυριακή 31/1/2021 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Για τις κόκκινες περιοχές το ωράριο διαμορφώνεται έως τις 17:00 αντί για τις 20:00, με εξαίρεση την Αττική.

Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου οι καταναλωτές θα εξυπηρετούνται με τη μέθοδο click away κατά την οποία ο πελάτης κλείνει ραντεβού για να παραλάβει το προϊόν που έχει ήδη επιλέξει. Ωστόσο, για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείων, θα εφαρμόζεται η μέθοδος click in shop ή αλλιώς click inside , κατά την οποία ο πελάτης θα μπορεί να κλείσει ραντεβού και να μπει εντός του καταστήματος να ψωνίσει.

Δες εδώ όσα θες να γνωρίζεις για το click away

Ο περιορισμός των μετακινήσεων συνεχίζεται και το SMS στο 13033 κρίνεται αναγκαίο στέλνοντας των κωδικό 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)» εκτός των περιπτώσεων όπου υπάρχει βεβαίωση από την εργασία.

Δες εδώ όσα πρέπει να γνωρίζεις για το click in shop

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το click in shop εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα