Πώς να περάσεις την καριέρα σου σ’ άλλο level μέσα σε 30 λεπτά

11:03 21/7/2017 - Πηγή: iPop

Καλό είναι στη ζωή σου να έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή. Σήμερα, όμως, θα επικεντρωθούμε στην επαγγελματική σου ζωή και συγκεκριμένα στο πώς θα περάσεις την καριέρα σου σ’ άλλο level μέσα σε 30 λεπτά!

Πέντε λεπτά: Επανεκτίμησε τον εαυτό σου

Ξεκίνα γράφοντας επτά ερωτήσεις, οι οποίες θα αφορούν το τι ζητάς σε μια δουλειά: Ευέλικτα ωράρια εργασίας; Πόσα χρήματα χρειάζεσαι για να καλύψεις τους λογαριασμούς σου; Πόσο μακριά θέλεις να μετακινηθείς; Σου αρέσει να διαχειρίζεσαι άλλους ανθρώπους;

Αφιέρωσε πέντε λεπτά την ημέρα

για ν’ απαντήσεις σ΄αυτές τις ερωτήσεις. Εάν το κάνεις, θα έχεις ένα σαφέστερο σχέδιο δράσης και θα έχεις κατανοήσει περισσότερο τους στόχους σου.

Δέκα λεπτά: Βελτίωσε το βιογραφικό σου

Αφιέρωσε δέκα λεπτά απ’ τον χρόνο σου για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα, χρησιμοποιώντας εφαρμογές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις ότι θα παρατηρηθεί από μελλοντικούς εργοδότες.

Πολλοί υποψήφιοι με υψηλή εξειδίκευση δεν καταφέρνουν να φθάσουν στο στάδιο της συνέντευξης λόγω του βιογραφικού τους.

Ψάξε για λέξεις-κλειδιά στο Google σχετικά με τον στόχο σου και για λέξεις που αφορούν τον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.

30 λεπτά: Βρες έναν μέντορα

Βρες έναν μέντορα, ο οποίος θα σε κατευθύνει προς το σωστό δρόμο και θα σου δείξει πώς θα βελτιώσεις την καριέρα σου με τρόπους που δεν έχεις φανταστεί ο ίδιος. Ένας μέντορας θα σε ενθαρρύνει ν’ αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να είσαι πιο γενναίος.

Η Danielle Restivo, επικεφαλής των παγκόσμιων προγραμμάτων επικοινωνιών στο LinkedIn, συμβουλεύει: «Γράψε σ’ έναν μέντορα ένα προσωπικό μήνυμα στο LinkedIn για να δείξεις ότι σ’ ενδιαφέρει πραγματικά, συμπεριλαμβάνοντας τα εξής: Ένα δικό σου επίτευγμα, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε ο ένας απ’ τον άλλον».

The post Πώς να περάσεις την καριέρα σου σ’ άλλο level μέσα σε 30 λεπτά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα