Πώς να διορθώσετε την πιο ενοχλητική αλλαγή στο iOS 10

18:27 15/10/2016 - Πηγή: iPop

Πώς να διορθώσετε την πιο ενοχλητική αλλαγή στο iOS 10 σε 5 μόλις βήματα!

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, iOS 10, είναι εδώ, και μεταξύ των πολλών θετικών αλλαγών που έφερε στο iPhone και το iPad έχει και μία άκρως ενοχλητική αλλαγή, η οποία δεν είναι άλλη από τον τρόπο που ξεκλειδώνει η συσκευή!

Το κλασσικό «slide to unlock» έχει εξαφανιστέι και στην θέση του έχουν εμφανιστεί τα lock-screen widgets και ένας τρόπος δύο σταδίων για να ξεκλειδώσει!

Αν η συσκευή σου έχει «TouchID» fingerprint scanners, πλέον για να ξεκλειδώσει η συσκευή πρέπει να ακουμπήσεις στο κεντρικό κουμπί το δάχτυλο σου, να δεις την κλειδαριά στην πάνω πλευρά της οθόνης να ανοίγει και να πιέσεις το κουμπί. Αν έχεις παλαιότερη συσκευή χωρίς το TouchID, πρέπει να πατήσεις το home button και μετά να βάλεις το passcode.

Η απάντηση της Apple γι αυτή την αλλαγή είχε μία λογική βάση, καθώς αρκετοί πελάτης παραπονιόντουσαν ότι το TouchID ήταν υπερευαίσθητο και ξεκλείδωνε η οθόνη κάθε φορά που ακουμπούσε καταλάθος το home button κάποιος.

Για αρκετούς όμως χρήστες η νέα αλλαγή έχει κάνει τηνόλη διαδικασία πιο αργή! Ευτυχώς, αν έχεις συσκευή με TouchID, η Apple σου δίνει την ευκαιρία να πας στο προηγούμενο τρόπο ξεκλειδώματος!

Πως; Με τα εξής βήματα!Κατ ‘αρχάς, πηγαίνετε στο μενού Ρυθμίσεις/settings.Στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα «Γενικά/general».Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή «Προσβασιμότητα/ Accessibility».Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε τη νέα καρτέλα «Home Button».Απλά ενεργοποιήστε το «Rest Finger to Open»

Το νέο μικρό εικονίδιο λουκέτου θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος αλλά πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TouchID ακριβώς όπως θα κάνατε με το iOS 9.

The post Πώς να διορθώσετε την πιο ενοχλητική αλλαγή στο iOS 10 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα