Πώς να ανοίξεις το χρώμα στα μαλλιά χωρίς βαφή

07:01 15/5/2014 - Πηγή: iPop

Δεν έχεις πειραματιστεί ποτέ με τα μαλλιά σου, καθώς ξέρεις ότι αν δεσμευτείς με βαφές, θα καταλήξεις σαν αυτά που κοροϊδεύεις με την ρίζα να είναι κάτω, χαμηλά, στο πηγούνι. Μέσα σε όλα δεν έχεις δει ακόμα καμιά λευκή τρίχα να ξεπροβάλει, άρα είσαι καλά. Δυστυχώς, για σένα, τα βαρέθηκες όμως και θέλεις να κάνεις μία αλλαγή. Θες παιδί μου μια αλλαγή αλλά δεν συζητάς καν το ενδεχόμενο ούτε να τα κόψεις, ούτε να τα βάψεις. Θες να τα αλλάξεις έναν με δύο τόνους αλλά δεν ξέρεις

πως.

Μας βάζεις δύσκολα, αλλά ξέρεις δεν μας αρέσουν και τα πολύ εύκολα εμάς. Σου βρήκαμε λύσεις, για να μην τρέξεις στο κομμωτήριο, αλλά στην κουζίνα σου, να ανοίξεις το χρώμα στα μαλλιά χωρίς βαφή και να κάνεις την αλλαγή που ποθείς.

Λεμόνι

Αφού λουστείς και στεγνώσεις τα μαλλιά σου και εκεί λίγο πριν πας μια βόλτα ή για τρέξιμο, στίξε ένα λεμόνι και πέρασε τα μαλλιά σου κατά μήκος, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Επανέλαβε όσες φορές θες, (μέχρι να δεις διαφορά).

Χαμομήλι

Βράσε το χαμομήλι κανονικά σαν το έπινες, αλλά βάλτο σε ένα μπουκαλάκι και κράτα το στο μπάνιο σου. Στο τελευταίο λούσιμο των μαλλιών σου, μην βάλεις σαμπουάν βάλε τη λοσιόν χαμομηλιού που έφτιαξες και μην ξεπλύνεις. Το αποτέλεσμα που θα έχεις είναι να ανοίξεις φυσικά τα μαλλιά σου, σαν να έχεις κάνει ανταύγειες.

Μέλι και ελαιόλαδο

Ανακάτεψε 1/4 της κούπας μέλι και 1/4 της κούπας ελαιόλαδο. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου και άστο για 40 ως 60 λεπτά. Όσο πιο πολύ αφήνεις το μείγμα στα μαλλιά σου τόσο πιο πολύ θα ανοίξει το χρώμα τους. Πλύνε τα μαλλιά σου και μόλις τα στεγνώσεις θα δεις την διαφορά στο χρώμα.

Ξύδι

Βάλε μία μεγάλη κούπα (άσπρο κατά προτίμηση) ξύδι πριν το λούσιμο για μία ώρα στα μαλλιά σου. Τη συνέχεια λούσε κανονικά τα μαλλιά σου και βγες στον ήλιο! Σύντομα θα δεις τις πρώτες ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σου.

The post Πώς να ανοίξεις το χρώμα στα μαλλιά χωρίς βαφή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα