Πώς ήταν και πώς

12:17 19/9/2014 - Πηγή: iPop

Είναι όμορφη, σέξι, μελαχρινή και οι χορευτικές τις ικανότητες μας έχουν αφήσει άφωνους! Έλα σκέψου λίγο ακόμα και θα το βρεις! Έχει και μία δίδυμη αδερφή!

Ακόμα σκέφτεσαι; Εντάξει θα σου το αποκαλύψουμε είναι … η Μαίρη Συνατσάκη! Η νεαρή Μαίρη με καταγωγή από την Κρήτη και τη Μάνη μεγάλωσε στην Καλλιθέα και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η αγάπη της, όμως, για την τηλεόραση την κέρδισε και τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε στις μικρές οθόνες στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Μπορεί να την είδαμε πρώτη

φορά το 2005 αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια η παρουσία της είναι πιο δυναμική.

Το καλογυμνασμένο της κορμί και το γλυκό της πρόσωπο δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα ενώ ένα χαμόγελο της είναι αρκετό για να γοητεύσει τους πάντες. Είναι πολύ απλή και μπορεί να υποστηρίξει όποιο στιλ και αν αποφασίσει να υιοθετήσει στις εμφανίσεις τις από την πιο απλή μέχρι και την πιο επίσημη.

Έχουμε μαζέψει για εσένα αρκετές φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη και σου τις παρουσιάζουμε για να μας πεις ποια είσαι προτιμάς:


Η Μαίρη Συνατσάκη έχει και δίδυμη αδερφή που θα παρατηρήσεις βέβαια πως δε μοιάζουν πολύ! Έχουν, όμως, το ίδιο γλυκό χαμόγελο.

The post Πώς ήταν και πώς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα