Πολυβραβευμένη αθλήτρια παραδέχθηκε ότι την έπιασαν ντοπαρισμένη

22:24 7/3/2016 - Πηγή: iPop

Πολυβραβευμένη αθλήτρια παραδέχθηκε ότι την έπιασαν ντοπαρισμένη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λος Άντζελες.

Η 5 φορές νικήτρια Grand Slam, Maria Sharapova, παραδέχθηκε ότι δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία το αντιτόπινγκ τεστ κατά την διάρκεια του Australian Open.

«Έκανα ένα τεράστιο λάθος» δήλωσε

κατά τη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε, «δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου καθ’ αυτόν τον τρόπο». Στη συνέχεια τόνισε ότι παίρνει ολόκληρη την ευθύνη για το ότι βγήκε θετική στην χρήση του Meldonium, ενός φαρμάκου το οποίο είναι απαγορευμένο πλέον από τον WTA (Women’s Tennis Association).

Η Sharapova ενημερώθηκε από το International Tennis Federation ότι βγήκε θετική στο φάρμακο Meldonium, το οποίο προστέθηκε στη λίστα της Παγκόσμιας Anti-Doping Ομοσπονδίας την 1 Ιανουαρίου του 2016. Η Sharapova είπε ότι ήταν έκανε νόμιμη χρήση αυτού του φαρμάκου για 10 χρόνια.

Η Maria Sharapova είναι Ρωσίδα επαγγελματίας παίκτρια της αντισφαίρισης, κάτοχος 5 Γκραν Σλαμ στο απλό και κάτοχος της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες. Στα τέλη του 2006 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο.

Το 2004 νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε το Ουίμπλεντον σε ηλικία 17 ετών. Δύο χρόνια μετά, το 2006 κέρδισε το Αμερικανικό Όπεν με νίκη επί της Βελγίδας Ζυστίν Ενάν. Στις 26 Ιανουαρίου του 2008 ήταν η νικήτρια στο Αυστραλιανό Όπεν, επί της Άννας Ιβάνοβιτς από τη Σερβία. Με τη νίκη της στον τελικό του απλού γυναικών με 7-5, 6-3 έγινε η πρώτη Ρωσίδα που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο. Ήταν φιναλίστ στο Αυστραλιανό Όπεν του 2007 και στο Γουίμπλεντον του 2011. Το 2012 κατέκτησε το τέταρτο Γκραντ Σλαμ της, μετά τη νίκη της στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Πληροφορίες: Wikipedia

ηξκ

The post Πολυβραβευμένη αθλήτρια παραδέχθηκε ότι την έπιασαν ντοπαρισμένη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα