Πολύ γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός εισβάλλει στον 3ο κύκλο των Άγριων Μελισσών!

13:55 25/5/2021 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ο 2ος κύκλος ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, μαθεύτηκε το νέο πρόσωπο που προστίθεται στη σειρά! Αγαπημένος ηθοποιός στον 3ο κύκλο των Άγριων Μελισσών! Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Το μεγάλο φινάλε του Β’ Κύκλου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3 Ιουνίου, όμως, οι προετοιμασίες για τον Γ’ Κύκλο φυσικά έχουν ξεκινήσει. Όπως είναι φυσικό, θα δούμε και νέα πρόσωπα στο Διαφάνι και το Πρωινό αποκάλυψε ένα απ’ αυτά!

Γνωστός ηθοποιός στον 3ο κύκλο
των Άγριων Μελισσών

Ο λόγος για τον αγαπημένο και ταλαντούχο ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Πρωινό, προστίθεται στο καστ από τη νέα σεζόν και θα υποδυθεί έναν μισητό χαρακτήρα.

Η τρίτη σεζόν της σειράς θα διαδραματίζεται στην περίοδο της Χούντας και ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που έχουμε ακούσει αρκετές φορές στα επεισόδια. Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης, των «Αβάντων».

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο κακό που θα δούμε στο φινάλε της σεζόν

Την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος δηλαδή που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει να τον συλλάβουν και να μπει στη φυλακή. Μετά τη δολοφονία του Γραμματικού ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί και θα επιστρέψει στο Διαφάνι.

Μάλιστα, ηπρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη αναμένεται να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο του B’ Κύκλου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πολύ γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός εισβάλλει στον 3ο κύκλο των Άγριων Μελισσών! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα