Ποιος στρατός; Το Selfridges σου συστήνει το όρος πατάτας για …να χαλαρώσεις!

11:40 10/4/2017 - Πηγή: iPop

Ποιος στρατός; Το Selfridges σου συστήνει το όρος πατάτας για …να χαλαρώσεις!

Είσαι για ψώνια και νιώθεις ένα ανεξηγητο άγχος να σε καταπνίγει. Τι κάνεις;;;;; Πας στο υπόγειο του Selfridges και ξεκινάς να καθαρίζεις πατάτες… όχι δυστυχώς μετά δεν θα τις κάνουν ένα ωραίο μουσακά ή έστω να στις ψήσουν με πατατούλες.. αλλά δεν θα σε χρεώσουν κιόλας για το δωρεάν μάθημα ψυχοθεραπείας!

Ας τα πάρουμε

όμως από την αρχή. Το όρος πατάτας, όπως το λένε στο στρατό, είναι οι πατάτες που πρέπει να καθαριστούν για να ταϊστεί ο λόχος. Το Selfridges είναι μεγάλο εμπορικό στο Λονδίνο το οποίο είναι συνδεδεμένο με επώνυμα προϊόντα και ιδιαίτερα έργα τέχνης γνωστών σύγχρονων καλλιτεχνών. Να σημειωθεί πως στο Selfridges μπορείς να βρεις ίσως το καλύτερο food hall της Ευρώπης.

Το Selfridges, λοιπόν, προσπαθεί ναδημιουργήσει και μία νέα οπτική γωνία για να το επισκέπτονται οι πελάτες και αυτή δεν είναι άλλη από το να «ανακαλυφθεί» εκ νέου ως ένα mindfulness κέντρο προσφέροντας εργαστήρια σε εγκόσμιες δραστηριότητες … όπως το ξεφλούδισμα της πατάτας.

Για την ακρίβεια το καθάρισμα της πατάτας είναι στα πλαίσια ενός νέου προγράμματος το οποίο προσπαθεί να βοηθήσει τους αγχωμένους αγοραστές να ηρεμήσουν και να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους!

Για να το καταφέρεις αυτό έχεις δύο όπλα στα χέρια σου… ένα κλασικό μεταλλικό αποφλοιωτή πατάτας ή ένα old-fashioned μαχαίρι!

Η όλη διαδικασία μάλιστα παρακολουθείται από δύο ανθρωπολόγους, την Suzy Webb και την Bea Farrell.

Το project – Our House, A Home For All – διερευνά το σπίτι και τι σημαίνει για τους ανθρώπους η αύξηση των αστέγων και η αύξηση των τιμών κατοικίας.

Παράλληλα, το Selfridges προσφέρει μαθήματα βασικών γνώσεων ίπως το πως να αλέθεις μπαχαρικά με το χέρι και πώς να κάνεις τσάι χρησιμοποιώντας φύλλα τσαγιού.

Το Our House θα φιλοξενείται από το Selfridges μέχρι και τις 9 June και μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

The post Ποιος στρατός; Το Selfridges σου συστήνει το όρος πατάτας για …να χαλαρώσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα