Ποιος είναι ο A$AP Rocky, ο πατέρας του παιδιού της Rihanna; 5 πράγματα που πρέπει να μάθεις για το αστέρι της διεθνούς rap σκηνής

18:01 5/2/2022 - Πηγή: iPop

H είδηση πως η Rihanna είναι έγκυος έκανε το γύρω του κόσμου μόλις δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι θαυμαστές της ούρλιαξαν από χαρά. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης τραγουδιστή – rapper A$AP Rocky. Ποιος είναι όμως το 33χρονο αστέρι της rap μουσικής με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος;

Αυτά είναι 6 πράγματα που αξίζει να μάθεις γι’ αυτόν.

Ποιος είναι ο A$AP Rocky, ο πατέρας του παιδιού της Rihanna;

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα

Τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του Rocky ήταν ταραχώδη. Ο πατέρας του φυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών όταν ήταν 12 ετών και τον επόμενο χρόνο ο μεγαλύτερος αδερφός του δολοφονήθηκε την ώρα που διακινούσε, σύμφωνα με τον The Guardian. Ο Rocky ακολούθησε τα βήματά τους για να στηρίξει τη μητέρα και την αδερφή του καθώς περιφέρονταν σε καταφύγια αστέγων. Ο μελλοντικός σταρ συνελήφθη ο ίδιος για διακίνηση ναρκωτικών το 2004 και φυλακίστηκε για δύο εβδομάδες στο νησί Rikers, όπου μοιραζόταν ένα κελί με τον άλλο ράπερ Casanova. «Οι περισσότεροι ράπερ πούλησαν ναρκωτικά κάποια στιγμή και μισώ να είμαι τόσο κλισέ, αλλά έτσι πάει και η ιστορία μου», είπε στην Independent.

Το rap ήταν το πεπρωμένο του

Το πραγματικό όνομα του Rocky είναι Rakim Mayers, το μικρό του όνομα το πήρε από τον θρυλικό ράπερ Rakim του ντουέτου της δεκαετίας του 1980 Eric B. & Rakim. Το 2012, ο Rocky και ο Rakim συναντήθηκαν σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο Hot 97, με τον τελευταίο να αποκαλύπτει ότι η πρώτη τους συνάντηση έγινε περισσότερο από δύο δεκαετίες πριν, όταν η μητέρα του Rocky εντόπισε τον Rakim στο Χάρλεμ και του ζήτησε να υπογράψει την πάνα του μωρού της, αναφέρει η Cheat Sheet.

Ο Rocky άρχισε να ραπάρει όταν ήταν περίπου εννέα ετών, με δίδαγμα από τον αδερφό του Ricky. Όταν ο Ricky πέθανε, ο Rocky αποφάσισε να μετατρέψει το ραπ σε καριέρα. «Ο αδερφός μου πέθανε, αλλά ο ρυθμός του έμεινε, παλλόταν σε κάθε φλέβα στο σώμα μου. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου ο Ricky είναι υπεύθυνος για το ότι μεγαλώνω και έχω μια «πραγματική δουλειά»», είπε σε μια διαφήμιση της Mercedes-Ben.

Wikimedia Commons

Έγραψε ιστορία ως το πρώτο μαύρο μοντέλο του Dior Homme

Το 2016, επιλέχθηκε ως ο πρώτος έγχρωμος που μπήκε μπροστά στο brand Dior Homme, δίπλα στη Rihanna, η οποία ήταν η πρώτη μαύρη που μπήκε μπροστά στη γυναικεία σειρά της μάρκας. Έχει επίσης κάνει καμπάνια για μάρκες όπως οι Gucci, DKNY, Alexander Wang και Calvin Klein.

Έχει κάνει το πέρασμα του από την μεγάλη οθόνη

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μοντέλο έκανε επίσης μια επιδρομή στον κινηματογράφο, κάνοντας το ντεμπούτο του ως ηθοποιός το 2015 στο Dope, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance εκείνης της χρονιάς και έλαβε θετικές κριτικές. Σε αυτό, υποδύεται τον Ντομ, έναν έμπορο ναρκωτικών.

Οι celebrities που είχε σχέση

Η λίστα γνωριμιών του Rocky είναι γεμάτη από σούπερ καυτά ονόματα διάσημων. Πριν από τη Rihanna, μετέτρεψε μια μακροχρόνια φιλία με την Kendall Jenner σε ειδύλλιο για σχεδόν ένα χρόνο από το 2016.
Το 2014, αρραβωνιάστηκε τον πρώην άγγελο της Victoria’s Secret, Chanel Iman μετά από δύο χρόνια σχέσης, αλλά χώρησαν την ίδια χρονιά. Πριν από αυτήν, για περίπου ένα χρόνο είχε σχέση με την Αυστραλή ράπερ Iggy Azalea, η οποία μάλιστα έκανε ένα τατουάζ στα δάχτυλά της: Live Love A$AP.

View this post on Instagram

A post shared by ASAP Rocky Fans (@asaprockyfansno1)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιος είναι ο A$AP Rocky, ο πατέρας του παιδιού της Rihanna; 5 πράγματα που πρέπει να μάθεις για το αστέρι της διεθνούς rap σκηνής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα