Ποια λέξη ακούστηκε 51 φορές στο τελευταίο The Voice;

20:01 24/4/2014 - Πηγή: iPop

Το παραδεχόμαστε. Είμαστε καμένοι που κάτσαμε και τις μετρήσαμε. Αλλά σε αυτό θα κολλήσουμε; Εδώ εκείνοι -κυρίως οι 4 κριτές, τα προβλήματα του Λιάγκα περιορίζονται στο στιλιστικό κομμάτι- την είπαν 51 φορές χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι επαναλαμβάνονται αηδιαστικά. Τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν 51 -εντάξει, ίσως να χάσαμε και καμία.

Είναι η λέξη που χρησιμοποιείται πιο συχνά στο ελληνικό ραδιόφωνο και την ελληνική τηλεόραση. Γιατί; Μάλλον, επειδή οι ομιλούντες έχουν την ανάγκη να αποδείξουν την ισχύ των λεγομένων τους και να προσδώσουν

κύρος στην άποψή τους. Ίσως, επίσης, είναι μια καλή λέξη για να γεμίζουν τα κενά. Και για να περνά η Μελίνα Ασλανίδου από τη μία ασύντακτη φράση της στην επόμενη. Και για να μας περνά υποσυνείδητα (;) η Δέσποινα Βανδή ότι η ομάδα της είναι η καλύτερη (breaking news: Δεν είναι!). Και για να εκφράζει καλύτερα ο Αντώνης Ρέμος το πόσο λαϊκό παιδί είναι.

Πραγματικά, λοιπόν, πόσα «πραγματικά» μπορούν να ακουστούν σε μία εκπομπή 205 λεπτών; Πραγματικά πολλά. Για την ακρίβεια, 51 «πραγματικά». Εν αναμονή του επόμενου μαθήματος ελληνικών αλά The Voice

Tip:

Έχουμε πρόταση για drinking game. Κάθε φορά που ακούγεται η λέξη κατεβάζουμε ένα σφηνάκι τεκίλα, ούζου ή ό,τι τραβάει η ψυχή μας! Η ώρα περνάει πιο ευχάριστα. Ίσως ακόμα και να χαμογελάσουμε κατά τη διάρκεια της ανταπόκρισης από το V room (not!).

The post Ποια λέξη ακούστηκε 51 φορές στο τελευταίο The Voice; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα