Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που έκλεισε με τον ΣΚΑΪ;

16:53 7/7/2020 - Πηγή: iPop

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα απ’ τα πρόσωπα που συζητιούνται πιο πολύ τις τελευταίες ημέρες. Η παρουσιάστρια έκλεισε με το κανάλι του ΣΚΑΪ και μάθαμε όσα θες να ξέρεις για εκείνη!

Οι πληροφορίες που ήθελαν την παρουσιάστρια του Κρήτη TV να βρίσκεται στο κανάλι του Φαλήρου επιβεβαιώθηκαν.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν την “Μενεγάκη της Κρήτης”, αφού είναι μια εντυπωσιακή, ξανθιά παρουσία, που το τελευταίο διάστημα συζητιέται

πολύ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Καλοκαίρι #not”, η παρουσιάστρια έκλεισε με τον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν και τώρα γίνονται τα δοκιμαστικά για τον συμπαρουσιατή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή έχουν ήδη γίνει δοκιμαστικά σε άντρες, ώστε να βρεθεί ο συμπαρουσιαστής της, ενώ ένα από τα ονόματα που “έπεσαν στο τραπέζι” είναι του Βαγγέλη Σερίφη, συζύγου της Κατερίνας Στικούδη.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η ξανθιά καλλονή είναι από την Πρέβεζα, έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού. Στην πορεία, όμως, την κέρδισε η τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε στο Κρήτη TV, ενώ έγινε πιο πολύ γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος προέβαλε αποσπάσματα- βίντεο από την εκπομή της.

Έτσι, έγινε πολύ γρήγορα ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που άρχισε να γίνεται πολλή συζήτηση γύρω από εκείνη, με το κοινό να τη συμπαθεί πολύ και να ανυπομονεί να την δει στα επόμενά της βήματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που έκλεισε με τον ΣΚΑΪ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα