Πίστεψε μας! Το να ακονίσεις το μυαλό σου δεν είναι όσο δύσκολο νομίζεις

18:28 27/1/2016 - Πηγή: iPop

Το μυαλό σου, όπως, φυσικά και το σώμα σου, χρειάζονται συνεχώς γυμναστική. Δεν επιτρέπεται να τα παρατάς γιατί πολύ απλά θα σε παρατήσουν και αυτά.

Οπότε, θα σε βοηθήσουμε! Αφού σε έχουμε κάνει ήδη fit με τόσες ασκήσεις που σου έχουμε δείξει, τώρα σειρά έχει το μυαλό σου. Πρέπει να το ακονίσεις και οφείλουμε να σου δώσουμε μερικά tips έτσι ώστε να το κάνεις πιο εύκολο.

Πώς, λοιπόν, θα καταφέρεις να ακονίσεις το μυαλό σου;Ξεκίνα το σκάκι: Το συγκεκριμένο
παιχνίδι θα σε βάλει να σκεφτείς πολύ. Θα κάνει το μυαλό σου να δουλέψει και φυσικά να βρίσκει πιο εύκολα λύσεις.Προσπάθησε να θυμάσαι αριθμούς: Μπορείς να είσαι λίγο πιο προσεκτικός! Να κοιτάς τις πινακίδες των αυτοκινήτων που βλέπεις στο δρόμο ή ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η άσκηση είναι εξίσου σημαντική με το σκάκι.Πώς τα πας με τα σταυρόλεξα; Αν δεν έχεις καλή σχέση πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις. Οπότε, τρέξε στο περίπτερο να αγοράσεις ένα.Ξεκουράσου: Το δυνατό μυαλό θέλει ξεκούραση και φυσικά αρκετές ώρες ύπνου. Μην σπαταλάς χωρίς λόγο το χρόνο σου. Αν δεν έχεις κάτι να κάνεις καλό θα ήταν απλά να κοιμηθείς.Χρειάζεσαι βόλτες και φίλους: Και οι φίλοι σου, όπως και οι βόλτες κάνουν καλό οπότε μην κλείνεσαι σπίτι.

The post Πίστεψε μας! Το να ακονίσεις το μυαλό σου δεν είναι όσο δύσκολο νομίζεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα