Περαιτέρω μείωση της θερμοκρασίας με ανέμους

08:55 4/7/2017 - Πηγή: iPop

Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς

Κελσίου. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Ήπειρο από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία αναμένονται γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 και στα νότια έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Περαιτέρω μείωση της θερμοκρασίας με ανέμους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα