Πατέρας μικρής Άννυ: «Την τεμάχισα γιατί ήταν βαριά»

17:16 29/9/2016 - Πηγή: iPop

Νέα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της μικρής Άννυ.

Ο νευρολόγος – ψυχίατρος Ματθαίος Εξάρχου, ο οποίος εξέτασε για 5 ώρες τον πατέρα της μικρής Άννυ, περιγράφει με λεπτομέρειες τα όσα του είπε.

«Τον ρώτησα γιατί τεμάχισε το παιδί, γιατί δεν το τύλιξε σε μια κουβέρτα , ένα σεντόνι να το πετάξει κάπου και εκείνος μου απάντησε: » ήταν βαρύ» και εκεί σταμάτησα..».

Ο νευρολόγος μίλησε για

την απύθμενη σκληρότητα του πατέρα και τον χαρακτήρισε «ήπιο τοξικομανή». Παράλληλα, τόνισε ότι είναι επιθετικός, ιδιαίτερα προς την σύζυγό του.

«Οι διαπληκτισμοί ήταν συνεχείς πιθανόν υπήρχε και βιορπαγία σε βάρος της συζύγου. Σε εμένα δεν ανέφερε περιαστικά βίας του παιδιού, ούτε και στο φιλικό του περιβάλλον . Είναι μέσα στο χαρακτήρα του αυτά … Για το παιδί μου είπε ότι το αγαπούσε και το πρόσεχε. Ότι όταν κάπνιζαν ηρωίνη το έβαζε σε άλλο χώρο . Στη συνέχεια, βέβαια, προέκυψε πως καθόλου δεν πρόσεχε το παιδί …».

Ο κ. Ματθαίου την ίδια στιγμή δηλώνει πως διαπίστωσε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας. «Εκλογικεύει το γεγονός ότι έχει βλάψει άλλους. Τον ρώτησα αν μετάνιωσε και μου είπε πως ακολούθησε τις συμβουλές του συγκατηγορούμενου του για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού και να μην έχουν μπλεξίματα με την αστυνομία. Κυρίως , όμως, φοβόταν μην το μάθει η γυναίκα του … Γι αυτό προσπάθησε να εξαφανίσει το παιδί του » είπε τονίζοντας πως ήταν οικονομικά εξαρτημένος από εκείνη».

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως ο πατέρας της μικρής Άννυ υποστήριξε πως την μέρα της δολοφονίας τον φώναξε ο Νικολάι λέγοντάς του: «Το παιδί σου δεν αναπνέει και δεν έχει σφυγμό» . Τον ρώτησα γιατί δεν φώνάξε το ΕΚΑΒ και μου απάντησε πως φοβήθηκε πως θα ερχόταν η αστυνομία και θα είχαν μπλεξίματα».

«Κάτι έγινε και δεν μας το λένε»

Ο ψυχίατρος Γιάννης Παπαδάτος που εξέτασε τον πατέρα της Άννυ ως δικαστικός πραγματογνώμονας τόνισε: «Δεν πιστεύω πως ο Σάββας είχε προμελετήσει το έγκλημα . Πιστεύω πως κάτι έγινε και δεν μας το λένε. Δεν είναι η προσωπικότητα που θα έκανε κάτι τέτοιο ….».

Πρόεδρος: Που πάει το μυαλό σας;
Μάρτυρας : Ποιος μπορεί να ξέρει…Ίσως κάτι σεξουαλικού τύπου , κάτι που κρύβεται. .. Αυτό είναι προσωπική μου άποψη με βάση την επιστημονική μου εμπειρία .
Πρόεδρος : Κάτι άλλο μπορεί να ήταν όπως εμπόριο οργάνων;
Μάρτυρας: Οχι.

«Ήταν σιωπηλός με τις συνθήκες θανάτου . Τον ρώτησα τι σκέφτηκε όταν είδε το πτώμα του παιδιού και μου είπε πως δεν θυμάται. Μου είπε ότι την είδε το πρωι νεκρή.Φωναξε τον Νικολάι και εκείνος του είπε ότι τοπαιδί ήταν νεκρό».

Αναφορικά με την μητέρα, ο κ. Παπαδάτος είπε: «Η μητέρα δεν ευθύνεται για τίποτα . Λόγω της μητέρας βρισκόμαστε εδώ πήγε στο Χαμόγελο του Παιδιού και άρχισε αυτή η αλυσίδα … Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι προφυλακισμένη, είναι θύμα της ιστορίας. Θεωρώ πως η μητέρα ορθώς πίστευε πως δεν θα έκανε κακό στο παιδί» και πρόσθεσε:

Εμμέσως μου είπε πως μπορεί ο Νικολάι να έκανε κάτι στο παιδί όταν εκείνος πήγε δυο φορές στην τουαλέτα, χωρίς ωστόσο να πει κάτι πιο συγκεκριμένο . Εκτιμώ ότι ήταν εκεί ο Νικολάι, αυτή την αίσθηση έχω … Δεν μπορώ να ξέρω , όμως, ποιος άλλος ήταν εκεί . Δεν μπορώ να ξέρω αν λέει αλήθεια ή ψέματα . Ο κατηγορούμενος δικαιούται να λέει και ψέματα

Ο πατέρας της προσπαθώντας να εξηγήσει τις κηλίδες αίματος στο διαμέρισμα είπε: «Το παιδί όταν μπήκε στο μπάνιο έπεσε και ράγισε τη μύτη του, από εκεί είναι τα αίματα. Στη συνέχεια αγόρασα ένα γιογιό για να μην ξαναμπεί στο μπάνιο».

Τονίζεται ότι και οι δύο ψυχίατροι που εξέτασαν τον πατέρα της μικρής Άννυ τόνισαν ότι δεν τίθεται θέμα ακαταλόγιστου για την πράξη του.

Ιατροδικαστής για μικρή Άννυ: Ο πατέρας της την τεμάχισε ζωντανή

Σοκαριστική είναι η κατάθεση που έδωσε ο ιατροδικαστής στο δικαστήριο για την μικρή Άννυ καθώς εξηγεί πως ο πατέρας της την τεμάχισε ζωντανή!

Ότι η μικρή Άννυ ήταν ακόμα εν ζωή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της κατέθεσε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, εξηγώντας ότι σύμφωνα με όσα γνωστοποιούνταν κατά την εξέλιξη της δίκης ήταν πεπεισμένος κατά 95% ότι αυτή θα ήταν η εξέλιξη.

The post Πατέρας μικρής Άννυ: «Την τεμάχισα γιατί ήταν βαριά» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα