Πατάτες ψητές στο air fryer – Το μυστικό για να βάλεις τέλος στην ταλαιπωρία του φούρνου!

15:02 24/10/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν τόσες συνταγές εκεί έξω που μπορείς να τις δοκιμάσεις στο air fryer, αλλά πολλές φορές ξεχνάμε πως και το απλό ίσως θέλει περισσότερη διευκρίνιση. Για σήμερα, λοιπόν, σου έχουμε ετοιμάσει συνταγή για πατάτες ψητές στο air fryer που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου! Αυτές οι πατάτες ψητές είναι τόσο νόστιμες, που μόλις τις δοκιμάσεις στην φριτέζα αέρος, δεν θα επιστρέψεις

ποτέ ξανά στον φούρνο.

Τι είναι το air fryer;

Η φριτέζα αέρα είναι ουσιαστικά ένας βελτιωμένος ηλεκτρικός φούρνος, αλλά υπάρχει διαφορά μεταξύ του τηγανίσματος στον αέρα και του ψησίματος. Αυτή η μικρή συσκευή μιμείται τα αποτελέσματα του τηγανίσματος και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ζεστό αέρα και λίγο ή καθόλου λάδι.

Οι φριτέζες αέρος έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια -σχεδόν το 40% των σπιτιών στις ΗΠΑ είχαν ένα air fryer τον Ιούλιο του 2020. Στο air fryer μπορείς να φτιάξεις σχεδόν τα πάντα! Από τραγανές φτερούγες κοτόπουλου και κεφτεδάκια, μέχρι σπιτικές τηγανιτές πατάτες και τσιπς από λαχανικά! Αλλά μπορείς να ψήσεις ακόμα και γλυκά, όπως cookies ή μάφινς!

Μαγειρεύοντας στο Air Fryer: Μάθε πώς να φτιάξεις οποιοδήποτε λαχανικό στην φριτέζα αέρος – Το μυστικό για να βγουν super τραγανά!

Πατάτες ψητές στο air fryer: Τα υλικά που θα χρειαστείς650 γρ. πατάτες baby κομμένες στη μέση2 μεγάλα κλωνάρια φρέσκο ​​δεντρολίβανοΑλάτιSour cream, για σερβίρισμαΓλυκιά σάλτσα τσίλι, για σερβίρισμα

5 tips για το air fryer που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμαίνουμε το air fryer στους 180 C και τοποθετούμε τις πατάτες και τα κλωνάρια δεντρολίβανου. Έπειτα, ψεκάζουμε με λάδι και αλατίζουμε. Μαγειρεύουμε τις πατάτες για 15 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανές και να ψηθούν.Σερβίρουμε τις πατάτες με Sour cream και γλυκιά σάλτσα τσίλι.

Μάθε να φτιάχνεις γεμιστά στο Air Fryer και άλλαξε τον τρόπο που μαγειρεύεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πατάτες ψητές στο air fryer – Το μυστικό για να βάλεις τέλος στην ταλαιπωρία του φούρνου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα