Πάρτι επίρριψης ευθυνών για το ασφαλιστικό εντός της Βουλής

07:38 27/1/2016 - Πηγή: iPop

Με την Κυβέρνηση να κατηγορεί την αντιπολίτευση για ό, τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια και έφθασε το ασφαλιστικό σ’ αυτό το σημείο και την αντιπολίτευση να προχωράει σε επίρριψη ευθυνών στην Κυβέρνηση ότι από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το ασφαλιστικό έγινε μη βιώσιμο, έγινε η συζήτηση για το ασφαλιστικό το βράδυ της Τρίτης στην Βουλή.

Επίθεση δέχθηκε ο Κ. Μητσοτάκης από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι το κόμμα του ταυτίζεται

με τις απόψεις του ΔΝΤ, ενώ ο Πρωθυπουργός κάλεσε εξ’αρχής την αντιπολίτευση αντί να κρίνει, να εκφράσει απόψεις.

Το πρόβλημα της Ελλάδας σημείωσε, είναι η γραφειοκρατία και η υψηλή διαφθορά που έφτιαξαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Η χρονιά κλείνει με πρωτογενές έλλειμμα 0,4% υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας. Κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο της ΝΔ ότι όταν ήταν υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης είχε 51έναν μετακλητούς υπαλλήλους ενώ ο κ.Βερναρδάκης έχει σήμερα μόνο δύο. Τον κατηγόρησε τέλος για γιαλαντζί μεταρρυθμιστή.

«Κάναμε διορισμούς με κομματικά κριτήρια» παραδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι δεν το έκρυψε, κατηγόρησε, ωστόσο, τον κ.Τσίπρα ότι τους συνεχίζει.

«It’s the IMF, Euclides», είπε ειρωνικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο παραφράζοντας την φράση «It’ s the economy, stupid», αλλά και την τελευταία της αλλαγή από τον κ. Σόιμπλε αναφερόμενος στην Α. Τσίπρα «Είναι η συμφωνία, ανόητε».

Μαξίμου και ΝΔ για τις ομιλίες των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη:

«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη σήμερα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική. Ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο έχασε κατά κράτος την πρώτη του συζήτηση στη Βουλή ως αρχηγός κόμματος, αλλά αποκάλυψε ότι:

Επιδιώκει την πλήρη εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, γεγονός που μεταφράζεται σε εξαφάνιση των επικουρικών συντάξεων.Προωθεί την ιδιωτική ασφάλιση!
Επιμένει στις περικοπές μισθών στον δημόσιο τομέα -πάντα αμετανόητος…Καλεί την κυβέρνηση να προσέξει την αδήλωτη εργασία!Άσκησε κριτική στη ΝΔ και απένειμε έπαινο στον Τ. Γιαννίτση.Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε καμιά πρόταση για το ασφαλιστικό παρά, μόνο, επανέφερε στην επιφάνεια, σε ακόμα πιο σκληρή γραμμή, το mail Γκ. Χαρδούβελη! Ο κ. Μητσοτάκης συντάχθηκε κάτω από τις «φτερούγες του ΔΝΤ» αγνοώντας ακόμα και τις διαφορές που έχει το Ταμείο με Κομισιόν και ΕΚΤ».Η απάντηση των κύκλων της Νέας Δημοκρατίας:

«Το ψέμα δεν μπορεί να νικήσει ποτέ την αλήθεια, σχολίαζαν κύκλοι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη
Αφού ο πρωθυπουργός δεν αισθάνεται άνετα στην αίθουσα της Βουλής με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιλέγει να μιλήσει ξανά με διαρροές. Αυτή τη φορά λίγο πριν τη δευτερολογία του. Όσοι είδαν κατάλαβαν».

The post Πάρτι επίρριψης ευθυνών για το ασφαλιστικό εντός της Βουλής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα