Πάνος Καμμένος κατά Τουρκίας: Έχετε εκτεθεί διεθνώς

09:59 28/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά της Τουρκίας εξαπολύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας την, πως έχει εκτεθεί πλήρως. Αφορμή της αυστήρης τοποθέτησης του Υπουργού στάθηκαν οι απειλές της γειτονικής χώρας για ακύρωση της συμφωνίας επανεισδοχής.

«Η Τουρκία πρέπει να καταλάβει ότι στις δημοκρατικές χώρες η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη» τόνισε ο Υπουργός Άμυνας κρούωντας το καμπανάκι στην Τουρκία και πρόσθεσε σχολιάζοντας τις απειλές της Αγκύρας για ακύρωση της συμφωνίας επανεισδοχής, αλλά και τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, ότι «έχει

εκτεθεί διεθνώς».

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε, πως η Τουρκία «θα πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, με τους οποίους έχει επίσης συνάψει συμφωνίες, πριν προβεί σε απειλές προς την Ελλάδα».

Τι είπε για τους Τούρκους στρατιωτικούς και την απόφαση του Αρείου Πάγου;

«Η απόφαση του Αρείου Πάγου στηρίζεται στην ευρωπαϊκή συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν μπορεί το 2017 η Τουρκιά να κάνει λόγο για επαναφορά της θανατικής ποινής και να πραγματοποιούνται διωγμοί με την πρόφαση συμμετοχής στην απόπειρα πραξικοπήματος» δήλωσε ο Υπουργός.

Μάλιστα, αναφερόμενος στις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, διαβεβαίωσε, πως «δεν υπάρχει περίπτωση να μπει παράνομα τουρκικό αεροπλάνο και πλοίο χωρίς να αναχαιτιστεί άμεσα».

Και έκλεισε τη συνέντευξη του λέγοντας:

Η Τουρκία έχει εκτεθεί διεθνώς. Οι συμμαχικές δυνάμεις που βρίσκονται στο Αιγαίο έχουν γίνει μάρτυρες των ενεργειών της

Διαβάστε επίσης:

Οι απειλές της Τουρκίας και οι πραγματικοί κίνδυνοι για τις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα

photo:INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

The post Πάνος Καμμένος κατά Τουρκίας: Έχετε εκτεθεί διεθνώς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα