Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

12:23 26/12/2015 - Πηγή: iPop

Επίθεση με μαχαίρι από Παλαιστίνιο στην πόλη της Ιερουσαλήμ, σημειώθηκε σήμερα, εναντίον ανδρών των δυνάμεων της Ισραηλινής αστυνομίας, αναφέρουν παλαιστινιακές και ισραηλινές αρχές.

Israeli officers shoot dead a knife-wielding Palestinian: police https://t.co/cxyPSRAcfx

Reuters Top News

(@Reuters) December 26, 2015

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, ένας Παλαιστίνιος άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, λίγο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των Ισραηλινών.

Εκπρόσωποι των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή δήλωσαν:

Αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο που προκάλεσε τις υποψίες τους, πλησίασαν για να το ελέγξουν. Τότε ο τρομοκράτης έβγαλε ένα μαχαίρι και επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό πριν πέσει νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οι επιθέσεις και οι συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων, έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 132 Παλαιστίνιους, 19 Ισραηλινούς, έναν Αμερικανό και έναν Ερυθραίο, από τις αρχές του Οκτωβρίου του 2015.

Υπενθυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν, επίθεση σημειώθηκε έξω ακριβώς από την Πύλη της Γιάφας, μια από τις κύριες εισόδους στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, όταν δύο Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε δύο Ισραηλινούς στην Ιερουσαλήμ, σκοτώνοντας έναν από αυτούς, ενώ μετά από λίγο οι δυνάμεις ασφαλείας έριξαν νεκρούς τους δυο Παλαιστίνιους.

The post Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα