Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Δεν αρκεί μόνο μια μέρα τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου

13:48 4/4/2016 - Πηγή: iPop

Τα βλέπεις όταν περπατάς στους δρόμους, αδέσποτα σκυλιά υπάρχουν παντού και το μόνο που ζητούν είναι ένα χάδι, ένα πιάτο φαγητό και ένα σπίτι. Το θέμα, όμως, δεν είναι να κάνεις κάτι για αυτά τα απροστάτευτα ζώα μόνο τη σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, αλλά να προσπαθείς καθημερινά. Να τους παρέχεις τη βοήθεια σου και να ανοίξεις γι΄αυτά την πόρτα του σπιτιού σου.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως ένας σκύλος μπορεί να γίνει ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου.

Το παρακάτω video το οποίο γυρίστηκε για τα αδέσποτα ζώα είμαστε σίγουροι πως θα μιλήσει στην καρδιά σου και θα σε κάνει να καταλάβεις πως πρέπει να κινητοποιηθείς άμεσα.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του video, Άρτεμης Σαμοθράκης, ο οποίος μίλησε στο iPop.gr, τόνισε αναφορικά με τη δημιουργία του:

Ήθελα να καυτηριάσω όλες τις δήθεν φιέστες που γίνονται και να κλειδώσω στο μήνυμα ότι πρέπει κάθε μέρα να κάνουμε κάτι για τα αδέσποτα

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι ζουν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας.

The post Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Δεν αρκεί μόνο μια μέρα τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα