Όσα πρέπει να ξέρεις για να φορέσεις σωστά την tutu φούστα σου

18:11 4/12/2014 - Πηγή: iPop

Η tutu φούστα αποτελεί μία από τις νέες τάσεις της σεζόν. “Έχει λατρευτεί από τις γυναίκες όλων των ηλικιών αφού και τα μικρά κορίτσια την αγαπούν και ειδικά τις φετινές γιορτές μπορεί να σε κάνει να δείχνεις σαν να έχεις βγει από παραμύθι. Θα αναδείξει την πριγκίπισσα που κρύβεις μέσα σου και θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρων σου, εντυπωσιάζοντάς τους.

Επειδή, όμως, είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για να την φορέσεις θα πρέπει να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες που εμείς τις ξέρουμε και θα σου τις μαρτυρήσουμε.

Τι να προσέχεις αν θες
να φορέσεις μια tutu φούστα;Επέλεξε την σωστή με βάση τον σωματότυπό σου: Η tutu φούστα βγαίνει σε πολλά μήκη γι’αυτό διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου κορμί. Αν είσαι πολύ λεπτοκαμωμένη διάλεξε μια αρκετά φουσκωτή που θα αυξήσει τον όγκο σου ενώ αν έχεις παραπανίσια κιλά μια με λιγότερο όγκο.Συνδυασμός σε μπλουζάκι: Για να συνδυάσεις σωστά την tutu φούστα σου το επάνω μέρος του συνόλου σου πρέπει να είναι πάντα στενό και ποτέ φαρδύ. Αν θες να φαίνεσαι πιο απλή μπορείς να βάλεις ένα σκέτο κολλητό, μακό, μπλουζάκι με λαιμόκοψη ή ακόμα και ένα ζιβάγκο.Πανωφόρι: Αν θες το στιλ σου να είναι ροκ μπορείς να βάλεις ένα στενό δερμάτινο μπουφάν ή αν θες η παρουσία σου να είναι πιο επίσημη και chic μπορείς να βάλεις ένα μονόχρωμο μακρύ παλτό.Χρώματα: Επειδή η tutu φούστα είναι από μόνη της ένα κομμάτι «υπερβολικό» μην το παρακάνεις με τα χρώματα και τα αξεσουάρ. Προτίμησε να κρατήσεις το ντύσιμό σου σε διχρωμία και αν θες να τονίσεις την εμφάνιση σου βάλε ένα μεγάλο κολιέ ή ένα δαχτυλίδι.

Βρήκαμε πώς φορούν οι celebrities την tutu φούστα και σου παρουσιάζουμε το στιλ τους:

Rihanna:

Η Rihanna φόρεσε μια λευκή πολύ φουσκωτή φούστα και την συνδύασε με ένα Τ-shirt δεμένο στην περιοχή της κοιλιάς της.

Sarah Jessica Parker:

Η Sarah Jessica Parker φοράει μια tutu φούστα κάτω από το γόνατο μαζί με ίδιας απόχρωσης κολλητή μπλούζα και ουδέτερο σακάκι.

Beyonce:

Η Beyonce επέλεξε μία ιδιαίτερη κοντή φούστα και την συνδύασε με ένα αμάνικο στενό σακάκι στην ίδια απόχρωση.

photos:hewritesandwindowshops.wordpress.com, icydk.com, hollywoodlife.com

The post Όσα πρέπει να ξέρεις για να φορέσεις σωστά την tutu φούστα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα