Ομορφιά βγαλμένη απ τη κουζίνα

15:31 17/5/2014 - Πηγή: iPop

Θέλετε να δείχνετε νεότερη και ξεκούραστη; Θέλετε, όταν είστε κουρασμένη, να ανοίγετε τα ντουλάπια της κουζίνας και να ετοιμάζετε γρήγορα μια κρέμα αναζωογόνησης;

▪ Έχετε μερικά φουντούκια και λίγο μέλι; Αρκούν για να φτιάξετε το δικό σας scrub προσώπου!
▪ Βρήκατε μαγειρική σόδα και κορν φλάουρ; Ξέρετε τι μπορούν να σας δώσουν, αν τα συνδυάσετε με ελάχιστα ακόμα υλικά; Τους δικούς σας υπέροχους κόκκους για ένα αρωματικό, απολαυστικό αφρόλουτρο!
▪ Μήπως σας περίσσεψε λίγη μαγιονέζα; Είναι τέλεια για μάσκα ομορφιάς!
▪ Θέλετε να ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο ή τον βήχα; Ψάξτε

τα σακουλάκια με τα αποξηραμένα βότανα.

Όχι, δεν χρειάζεστε σπουδές χημείας, ούτε να είστε αισθητικός, ούτε φυσικά να διαθέτετε κάποιο επιστημονικό εργαστήριο! Όλα γίνονται με απλά βήματα και με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας ή με κάποια που μπορείτε εύκολα να βρείτε, γιατί κάποιες φορές, η ομορφιά βγαλμένη απ τη κουζίνα!

Το iPop επικοινώνησε με την Μαρία- Μαρίνα Σεραφειμίδου και ζητήσαμε να μας δώσει την πιο εύκολη και ανέξοδη συνταγή για ένα αποτελεσματικό Body scrub (αντιοξειδωτικό, λειαίνει το δέρμα)

Body scrub με κακάο

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, 2 κουταλιές ηλιέλαιο, 2 κουταλιές φρέσκο γάλα
πλήρες, 1 κουταλάκι κακάο.

Αναμειγνύετε τα υλικά και απλώνετε το μείγμα για απολέπιση στο σώμα. Ξεπλένετε με
χλιαρό νερό.

Tip!

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κακάο με καφέ (όχι στιγμιαίο).

Who is Who

Η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου, μετά από πολυετείς σπουδές πάνω στην Κοσμετολογία και την Αρωματοθεραπεία, έπειτα από δοκιμές και πειραματισμούς χρόνων, συγκέντρωσε μερικές από τις αγαπημένες της φυσικές συνταγές ομορφιάς και περιποίησης σώματος και τις μοιράζεται στο βιβλίο «Μαγειρεύω καλλυντικά» με όσους θέλουν να μάθουν πώς να… μαγειρεύουν τα δικά τους καλλυντικά!

The post Ομορφιά βγαλμένη απ τη κουζίνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα