Όλο και αυξάνονται οι νεκροί από την επίθεση στο Καμερούν

08:30 26/1/2016 - Πηγή: iPop

Τους 32 έχει φθάσει ο αριθμός των νεκρών από την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε την Δευτέρα στο Καμερούν. Επιπλέον ακόμα 66 άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ οι αξιωματούχοι κάνουν λόγο για ενδεχόμενο αύξηση των νεκρών μέσα στις επόμενες ώρες λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης ορισμένων τραυματιών.

Τέσσερις βομβιστές αυτοκτονίας σκότωσαν πάνω από 32 άτομα και τραυμάτισαν τουλάχιστον 66, σε βόρεια επαρχεία του Καμερούν, σημειώνοντας την πιο θανατηφόρα επίθεση, δίνοντας συνέχεια σε μια σειρά αιματηρών επιθέσεων στην περιοχή, η οποία μαστίζεται από βίαια επεισόδια

συνδεόμενα με την ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση της Boko Haram.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη στο βόρειο τμήμα του Καμερούν μπαίνει στο στόχαστρο επιθέσεων αυτοκτονίας, καθώς στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2015, δύο γυναίκες καμικάζι, ανατινάχθηκαν στην είσοδο της πόλης., στερώντας τη ζωή συνολικά πέντε ατόμων.

Υπενθυμίζεται επίσης πως βομβιστική επίθεση, που συνδέεται με την εξτρεμιστική οργάνωση της Boko Haram, σημειώθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου του 2016, σε τζαμί που βρίσκεται στα βόρεια σύνορα του Καμερούν με τη Νιγηρία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 10 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 12.

The post Όλο και αυξάνονται οι νεκροί από την επίθεση στο Καμερούν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα