Όλες οι ρυθμίσεις σ’ ένα νομοσχέδιο- Η πρόταση Βούτση για την αποφυγή των πολλαπλών τροπολογιών

21:06 14/4/2016 - Πηγή: iPop

Πρόταση για να συγκεντρώνονται όλες οι ρυθμίσεις σ’ ένα νομοσχέδιο φαίνεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι συνεχείς τροπολογίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο «σκούπα» θα μπορεί να κατατίθεται κάθε μήνα από το υπουργείο Οικονομικών κι εκεί να εντάσσονται όλες οι ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί.

Ο κ. Βούτσης θεωρεί ότι το πρόβλημα με τις τροπολογίες επιδεινώνεται όλο και περισσότερο λόγω έλλειψης

κανονικότητας της νομοθέτησης, επειδή οι Θεσμοί εμπλέκονται τόσο στη διαπραγμάτευση όσο και στη νομοθετική λειτουργία της ελληνικής Κυβέρνησης.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η πρόταση του Νίκου Βούτση φαίνεται πως δεν απορρίφθηκε από το Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος και ζήτησε να την εξετάσει στο Προεδρείο της Βουλής.

Η παραπάνω κίνηση του κ. Βούτση έρχεται ως αποτέλεσμα των πολλών τροπολογιών από υπουργούς και βουλευτές που φθάνουν στη Βουλή το τελευταίο διάστημα τελευταία στιγμή και την ανάγκη που προκύπτει συνεπώς για πιο οργανωμένες κινήσεις.

The post Όλες οι ρυθμίσεις σ’ ένα νομοσχέδιο- Η πρόταση Βούτση για την αποφυγή των πολλαπλών τροπολογιών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα