Όλα όσα ξέραμε για τον επόμενο James Bond είναι ένα ψέμα – Η αποκάλυψη κλειδί και τα φαβορί που αποκλείστηκαν από τον ρόλο

14:41 5/10/2022 - Πηγή: iPop

Ο παραγωγός του «James Bond», Michael G. Wilson, αποκάλυψε στους fans του franchise πολύ σημαντικά νέα! Επιπλέον, έδωσε μία μικρή γεύση από το τι θα μπορούσαν να περιμένουν από τον επόμενο 007 και κάπως έτσι μας γκρέμισε όλα μας τα όνειρα! Όχι κορίτσια, ο επόμενος James Bond δεν είναι αυτός που περιμέναμε.

Αν και δεν απάντησε ευθέως στα διάφορα σενάριο

γύρω από τον επόμενο Βρετανό κατάσκοπο, ο Wilson αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία.

Μετά την αποχώρηση του Daniel Craig από τον ρόλο από την τελευταία του ταινία για τον Bond «No Time to Die», οι εικασίες για τον επόμενο ηθοποιό που θα αναλάβει τα ηνία είναι πολλές!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Craig (@danielcraigofflcial_)

Η δήλωση του Daniel Craig για τον επόμενο James Bond που δίχασε

Και τελικά, ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Καθώς η αναζήτηση για τον επόμενο Bond συνεχίζεται, έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον Idris Elba και τον Tom Hardy, οι οποίοι αποτελούσαν τα φαβορί, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Brigerton», Regé-Jean Page, έχει επίσης προταθεί για τον ρόλο.

«Έχουμε προσπαθήσει να κοιτάξουμε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν», δήλωσε ο Wilson σε εκδήλωση για τον Bond στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, σύμφωνα με το Deadline. «Αλλά το να προσπαθούμε να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy Variations (@tomhardyvariations)

Ο Craig, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Bond από τον Pierce Brosnan το 2006, ήταν 38 ετών και πρωταγωνίστησε σε τέσσερις συνολικά ταινίες του 007.

«Θυμηθείτε, ο Bond είναι ήδη βετεράνος», είπε ο Wilson. «Έχει κάποια εμπειρία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από πολέμους, ας πούμε. Πιθανότατα έχει πάει στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το λύκειο που μπορείς να φέρεις και να ξεκινήσεις. Γι’ αυτό και λειτουργεί για κάποιον στα 30 και κάτι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regé-Jean Page (@regejean)

Η ευαίσθητη πλευρά του 007. Ο Daniel Craig αποχαιρετά τον αγαπημένο μας James Bond

Από την στιγμή που οι παραγωγοί στοχεύουν σε ηθοποιούς στα τριάντα τους, αυτόματα ο Tom Hardy και ο Elba, αποκλείονται από τον ρόλο κι εμείς μπορούμε να στεναχωρηθούμε ελεύθερα.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία Bond ήταν ο Roger Moore, ο οποίος ήταν 58 ετών στο «A View To A Kill», την έβδομη και τελευταία του εμφάνιση ως 007.

Αλήθεια, ανυπομονώ να μάθω ποιος είναι ο επόμενος! Εσύ ποιον έχεις να προτείνεις;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Idris Elba (@idriselba)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα όσα ξέραμε για τον επόμενο James Bond είναι ένα ψέμα – Η αποκάλυψη κλειδί και τα φαβορί που αποκλείστηκαν από τον ρόλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα, James Bond,ola, James Bond