Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις αν βούλωσε η τουαλέτα στο σπίτι σου

14:45 20/3/2021 - Πηγή: iPop

Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ ποια θα είναι εκείνη η στιγμή που μπορεί να βουλώσει η τουαλέτα σου. Σε οποιαδήποτε φάση και αν σε πετύχει μία τέτοια κατάσταση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δυσάρεστη. Αν είσαι τυχερή και έχεις μία βεντούζα τουαλέτας στο μπάνιο τότε θα διευκολύνεις τη ζωή σου, όμως αν δεν έχεις; Υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις αν γνωρίζεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις αν βούλωσε η τουαλέτα σου!

Τι χρειάζεται να ξέρεις αν βούλωσε η τουαλέτα σουΒεντούζα τουαλέτας

Ο πρώτος εύκολος τρόπος για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου είναι να χρησιμοποιήσεις τη βεντούζα

τουαλέτας. Πρώτα θα εφαρμόσεις τη βεντούζα και μετά με απαλές κινήσεις μέσα-έξω θα καταφέρεις να δημιουργήσεις την απαιτούμενη κίνηση που θα κάνει τα μαγικά της και η τουαλέτα σου θα είναι και πάλι όπως πρώτα!

Σαπούνι και ζεστό νερό

Ένας δεύτερος τρόπος για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου ειδικά αν δεν έχεις βεντούζα στο σπίτι είναι να δοκιμάσεις την τεχνική με ζεστό νερό και σαπούνι. Θα χρειαστείς ένα κουβά τον οποίο θα γεμίσεις με ζεστό νερό και όχι καυτό! Προσοχή το καυτό νερό μπορεί να σπάσει την τουαλέτα σου. Έπειτα θα προσθέσεις περίπου μία κούπα υγρό σαπούνι για τα πιάτα. Σκοπός είναι να ρίξεις το σαπούνι περιμετρικά στην λεκάνη και στη συνέχεια να ρίξεις το ζεστό νερό.

Baking Soda και ξύδι

Εάν δεν πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με το νερό και το σαπούνι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα και ξύδι. Η δοσολογία που θα χρειαστείς είναι 1 φλυτζάνι μαγειρική σόδα και 2 φλυτζάνια ξύδι. Μόλις ρίξεις το μείγμα στην τουαλέτα σου καλό είναι να αφήσεις τις φυσαλίδες να καθίσουν για τουλάχιστον 20′. Έπειτα μπορείς να το ξεπλύνεις και να θαυμάσεις την τουαλέτα σου όπως και πρώτα!

Κρεμάστρα

Αν όλες σου οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό τότε κάτι ακόμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δημιουργήσεις ένα έμβολο με μία κρεμάστρα. Τύλιξε το ένα άκρο της ισιωμένης κρεμάστρας με ένα πανί και κόλλησε την ταινία στη θέση της, ώστε να μην γρατσουνίσει την τουαλέτα σου. Χρησιμοποίησε την κρεμάστρα για να πιέσεις απαλά τα συντρίμμια κάτω από το σωλήνα μέχρι να ξεπλυθούν. Περίστρεψε και σπρώξε την κρεμάστρα με κυκλική κίνηση.

Αν ωστόσο καμία κίνηση από τις παραπάνω δεν αποδώσει καρπούς τότε καλό είναι να φωνάξεις άμεσα κάποιον υδραυλικό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις αν βούλωσε η τουαλέτα στο σπίτι σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα