Οι συνήθειες που πρέπει να κόψεις εάν θέλεις να μην αρρωστήσεις αυτόν τον Χειμώνα

09:25 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Ο Χειμώνας έχει μπει για τα καλά, το κρύο έχει γίνει τσουχτερό κι εσύ για ακόμα μια φορά φοβάσαι μην την «πατήσεις» και κρυώσεις λόγω του καιρού! Δεν χρειάζεται, όμως, να ανησυχείς πια γιατί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις μερικές συνήθειές σου και κανένα κρύωμα δεν θα σε πλησιάσει!

Σταμάτα να αναπνέεις απ’ το στόμα

Και δεν εννοούμε γενικά αλλά όταν είσαι έξω. Όταν παίρνεις ανάσες απ’ το στόμα δεν είσαι σε θέση να ζεστάνεις τον αέρα που φθάνει στα πνευμόνια σου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολο να κρυώσεις.

Όχι δεν είναι καλή ιδέα να καλύπτεις στόμα και μύτη με το κασκόλ

Αν

τόσο καιρό νόμιζες πως καλύπτοντας με το κασκόλ σου την μύτη και το στόμα σου την έχεις γλιτώσει, κάνεις πολύ λάθος. Όταν έχει κρύο και αναπνέεις απ’ την μύτη, οι υδρατμοί που πέφτουν πάνω στο κασκόλ σου μπορούν να μετατραπούν σε πάγο. Ο αέρας που περνά στην συνέχεια απ’ το κασκόλ σου φυσικά θα είναι πιο κρύος και μπορεί να σου προκαλέσει βρογχίτιδα.

Το να ντύνεσαι κρεμμύδι δεν είναι λύση

Τα πολλά και σφιχτά ρούχα που νομίζεις ότι σε κρατάνε ζεστό δεν έχουν ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντιθέτως, προτίμησε τα ρούχα σου να είναι λίγο πιο χαλαρά, καθώς ακριβώς ο αέρας που είναι ανάμεσα στα στρώματα των ρούχων σου είναι αυτός που θα σε κρατήσει ζεστό!

The post Οι συνήθειες που πρέπει να κόψεις εάν θέλεις να μην αρρωστήσεις αυτόν τον Χειμώνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα