Οι πιο περίεργες αναζητήσεις στο Google για το Mundial!

16:03 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Το Mundial που ολοκληρώθηκε την Κυριακή ήταν το πιο «ηλεκτρονικό» και «διασυνδεδεμένο» στην ιστορία του αγώνα. Όλος ο πλανήτης ήταν συντονισμένος, παρακολουθούσε και σχολίαζε όχι μόνο με την παρέα του στο σπίτι, αλλά και στα social media. Επίσης, οι χρήστες του Ίντερνετ, όπως είναι αναμενόμενο, έψαχναν στο Google για το Mundial -μιλάμε συνολικά για 2.1 εκατ. αναζητήσεις. Η Google, εκτός από

τα Google Doodles, που ανέβαζε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σχεδίασε μια ειδική σελίδα με όλα τα βασικά συμπεράσματα σε καλαίσθητα σκίτσα.

Συνοψίζουμε αυτά που μας έκαναν περισσότερη εντύπωση παρακάτω:

Παρόλο που παράλληλα με το Mundial ήταν σε εξέλιξη η τελική φάση του NBA, οι αναζητήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν 10πλάσιες από αυτές για το NBA.Ο αγώνας Γερμανία – Βραζιλία ήταν αυτός με τις περισσότερες αναζητήσεις σε όλο το Mundial, με την ερώτηση «Ποια είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του World Cup;» να είναι η πιο συχνή. Συγκεκριμένα, τέθηκε 370 φορές περισσότερο από πριν!Οι Βραζιλιάνοι μετά την 3η θέση, έψαχναν περισσότερο για το «World Cup 2018», παρά για το παιχνίδι του τελικού.Οι αναζητήσεις στη Γερμανία για «τσάντα» ήταν 11 φορές περισσότερες όταν η Άνγκελα Μέρκελ έδειξε την τσάντα της σε σχήμα μπάλας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!Όσο η Αργεντινή ανέμενε τη μέρα του τελικού, οι τοπικές αναζητήσεις για «διακοπές» ήταν 20 φορές περισσότερες, καθώς αν κέρδιζε η ομάδα το πρωτάθλημα, οι πολίτες δικαιούνταν μια μέρα άδειας!Εν αναμονή του αγώνα Ελλάδα – Κόστα Ρίκα, οι Κοσταρικανοί έψαξαν 2,5 φορές περισσότερο για το «Ποια γλώσσα μιλιέται στην Ελλάδα;»!Το meme του Luis Suarez ήταν αυτό με τις περισσότερες αναζητήσεις και στο παιχνίδι Ουρουγουάη – Ιταλία, οι αναζητήσεις για «Suarez Bite» ήταν 20 φορές περισσότερες από τα τσίμπημα και δάγκωμα φιδιού, αράχνης, μύγας, σκύλου και κουνουπιού μαζί!

The post Οι πιο περίεργες αναζητήσεις στο Google για το Mundial! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα