Οι πιο χαρούμενες και πιο στενοχωρημένες πόλεις της Αμερικής

06:31 23/8/2014 - Πηγή: iPop

Ποιοι κάτοικοι χαμογελούν και ποιοι είναι θλιμμένοι; Δες ποιες είναι πιο χαρούμενες και πιο στενοχωρημένες πόλεις της Αμερικής, για να ξέρεις εάν χρειαστεί να πας ποτέ διακοπές, τι πρόσωπα θα συναντήσεις μπροστά σου.

Βάση των στοιχείων που βγήκαν στην δημοσιότητα από το U.S. National Bureau Of Economics Research και το Centers of Disease Control and Prevention, φτάνουμε στο σημείο να βγάλουμε δύο λίστες με θέμα τις πιο χαρούμενες και πιο στενοχωρημένες πόλεις της Αμερικής. Η αλήθεια είναι, πως τα αποτελέσματα είναι κάπως σοκαριστικά, συγκριτικά με την

εικόνα που έχουμε γι” αυτές τις πόλεις και για το τρόπο ζωής. Η θέση της Νέας Υόρκης και η δεκάδα στην οποία ανήκει είναι ίσως η πιο περίεργη, απ’όσες θα παρατηρήσετε.

Οι ερευνητές παρατήρησαν, πως οι νέοι κάτοικοι των πόλεων με χαμηλή βαθμολογία είναι το ίδιο δυσαρεστημένοι με τους πιο παλιούς. Επιπλέον ήταν όλοι πρόθυμοι να θυσιάσουν την ευτυχία τους για ένα σπίτι με χαμηλότερο κόστος και μία δουλειά με μεγαλύτερο εισόδημα.

Γι’αυτό κοίταξε αναλυτικά το πίνακα και αν κανόνισες τις διακοπές σου για μία από τις παρακάτω πόλεις σου ευχόμαστε να είναι στη δεκάδα των πιο χαρούμενων, έτσι ώστε να δεις και κάποιο χαμογελαστό πρόσωπο.

Πηγή: huffingtonpost.com

The post Οι πιο χαρούμενες και πιο στενοχωρημένες πόλεις της Αμερικής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα