Ο σκύλος σου έμπλεξε σε καυγά; Έτσι θα τα βγάλεις πέρα

14:59 5/11/2016 - Πηγή: iPop

Αν είσαι ιδιοκτήτης σκύλου και ειδικά νέος ιδιοκτήτης σκύλου, σίγουρα θα έχεις μεγάλο άγχος για το πώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εάν ο σκύλος σου μπλεχτεί σε καυγά. Και η ιδέα μοιάζει ακόμα πιο φρικιαστική στο μυαλό σου εάν το σκυλάκι σου είναι μεγαλόσωμο. Άντε βάλτα εσύ με δύο σκύλους!

Αρχικά πρέπει να σου πούμε ότι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά μέχρι να μάθεις να χειρίζεσαι τόσο το δικό σου σκύλο όσο και τους άλλους, δεν θα πρέπει να επιχειρείς μόνος σου να χωρίζεις δύο σκύλους που τσακώνονται.

Το πιθανότερο

αν μπλεχτείς ανάμεσα στα σκυλιά προσπαθώντας να τα πιάσεις απ’ τα λουριά και να τα χωρίσεις, είναι να τραυματιστείς, γι’ αυτό άκου μας προσεκτικά.

Το ιδανικό είναι να υπάρχουν δύο άνθρωποι για να ξεχωρίσουν δύο σκυλιά που μαλώνουν. Ο κάθε ένας θα πιάσει τον έναν σκύλο απ’ τα πίσω πόδια και θα τα σηκώσει ψηλά. Έτσι, τα σκυλιά θα χωριστούν.

Σημασία έχουν, όμως και οι επόμενες κινήσεις. Δεν θα πρέπει να αφήσεις κατευθείαν το σκύλο σου να σταθεροποιηθεί στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε δαγκώσει.

Αφού τα απομακρύνετε, θα πρέπει ο ένας απ’ τους δύο να εγκαταλείψει τον χώρο για να μην ξαναρχίσει ο καυγάς και φυσικά πλέον τα σκυλιά να είναι δεμένα με το λουρί τους.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχεις την σωματική σου ακεραιότητα.

Photo: Cindy Biell / EyeEm

The post Ο σκύλος σου έμπλεξε σε καυγά; Έτσι θα τα βγάλεις πέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα