Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει ότι θέλει να «προστατέψει» τη Βασίλισσα – Η προσπάθεια του να ενταχθεί ξανά στο Παλάτι

13:45 20/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry δηλώνει έτοιμος να επιδιορθώσει παλιές πληγές και όλοι αναρωτιόμαστε πώς μπορεί να αντιδράσει το παλάτι με μία τέτοια δήλωσή του. Όπως και να έχει θα μάθουμε πολύ σύντομα καθώς πρόκειται να δώσει άλλη μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Today, τη οποίας τα highlights σου τα αποκαλύπτουμε εδώ και τώρα!

Ενώ, πριν από λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του στους Αγώνες Invictus, ένα αθλητικό γεγονός για τραυματίες και άρρωστους

βετεράνους, ο Δούκας του Sussex, έκανε μία αποκαλυπτική συζήτηση με την Hoda Kotb, στο Today, και μίλησε για την πρόσφατη επίσκεψή του στη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Όσα αποκαλύπτει ο πρίγκιπας Harry για την Βασίλισσα Ελισάβετ:

«Ήταν υπέροχα που πέρασα χρόνο μαζί της», τονίζει ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία έλαβε χώρα στη Χάγη της Ολλανδίας. «Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που την είδα… Είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Όταν η Meghan μιλάει για τον Harry εκείνος λιώνει από έρωτα! – Το παθιασμένο φιλί και η συγκινητική ομιλία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Ο Harry που μιλά ανοιχτά για την επίσκεψή του στο Παλάτι, σχολιάζει και το γεγονός πως έτυχε να λάβει χώρα το διάστημα που κυριαρχεί παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας, ειδικά μετά την ανακοίνωση πως βρέθηκε θετική στον COVID-19 τον Φεβρουάριο. Έκτοτε, η βασίλισσα έχει αποφύγει σε μεγάλο βαθμό τη δημοσιότητα. Η απουσία της από τους εορτασμούς του Πάσχα, το περασμένο Σαββατοκύριακο πυροδότησε ανησυχία ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για την υγεία της.

JULIAN PARKER/GETTY IMAGES

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα, πέρασε άφθονες στιγμές γέλιου με τη Βασίλισσα πίνοντας τσάι και στο πλευρό της συζύγου του, Meghan Markle, Δούκισσας του Sussex. «Έχει πάντα πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ μαζί μου», εξήγησε.

Ο πρίγκιπας Harry μισεί το «Megxit» και αυτός είναι ο λόγος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

«Ξέρω ότι την κάνεις να γελάει. Αυτό λέει πάντα», σημείωσε η Hoda στον Harry κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. «Ναι, το κάνω», απάντησε ο Harry με ένα πλατύ χαμόγελο «και αισθάνομαι πολύ ωραία γι’ αυτό».

Ο Harry αποκάλυψε, επίσης, ότι παρόλο που ζει μακριά της το τελευταίο διάστημα, πάντα καταβάλλει προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι η γιαγιά του παραμένει ασφαλής και υγιής. Το 2020, ο Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν μακριά από το Παλάτι. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στη Santa Barbara της Καλιφόρνια, όπου ζουν αυτήν τη στιγμή με τα δύο παιδιά τους.

«Απλώς φροντίζω να είναι, ξέρεις, προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», εξήγησε στη Hoda.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε το 2020 ότι θα αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, ο αδερφός του Harry, πρίγκιπας William, συνεχίζει να εκτελεί επίσημα καθήκοντα για την υποστήριξη της βασίλισσας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Oprah Winfrey, το 2021, ο Harry παραδέχτηκε ότι είχε προκληθεί ρήξη στη σχέση του με τον αδερφό του, λέγοντας: «Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, ελπίζω».

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι είναι ευχαριστημένος με το νέο του σπίτι απέναντι από τη λίμνη.

Να σημειωθεί πως ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα, 20/4, στο TODAY.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει ότι θέλει να «προστατέψει» τη Βασίλισσα – Η προσπάθεια του να ενταχθεί ξανά στο Παλάτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα