Ο Πλακιωτάκης αποχαιρετά την χρονιά της ύφεσης

15:10 31/12/2015 - Πηγή: iPop

Την χρονιά της ύφεσης και των μειώσεων των εισοδημάτων, όπως την χαρακτήρισε, θέλησε να αποχαιρετήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Τι είπε ο κ. Πλακιωτάκης;

Αναφερόμενος στο 2015 σημείωσε πως είναι ένα έτος που φόρτωσε στους πολίτες ένα τρίτο και επώδυνο Μνημόνιο.

Στη συνέχεια θέλησε να ευχηθεί για το νέο έτος και ανέφερε:

Ξέρουμε όλοι ότι το ξεκίνημα του νέου χρόνου θα είναι, επίσης, δύσκολο. Χρέος

όλων, χρέος Εθνικό και Ανθρώπινο, είναι να προτάσσουμε παντού και πάντα τα αληθινά συμφέροντα της Πατρίδας μας. Να μεριμνούμε για τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μας. Να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας.

Εξήγησε πως η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο και σημείωσε:

Χρειάζεται επειγόντως πολιτικές για νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Πολιτικές, που συνδυάζουν την οικονομική αποτελεσματικότητα με την ανθρώπινη ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Ενώ έκλεισε τις δηλώσεις τους δίνοντας ευχές σε όλους τους πολίτες επισημαίνοντας:

«Εύχομαι το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας, που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας. Εύχομαι η νέα χρονιά να ζωντανέψει χαμένες προσδοκίες. Να φέρει ξανά το χαμόγελο, το όνειρο και την ελπίδα, σε κάθε σπίτι. Σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Σε κάθε οικογένεια χωριστά. Εύχομαι το 2016 να είναι, για όλες και όλους, δημιουργικό και χαρούμενο. Με υγεία και προκοπή! Εύχομαι, από την καρδιά μου, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά».

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος της Νέας ο οποίος ήταν στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία, τη μπάντα και το χορευτικό τμήμα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Πλακιωτάκης είχε επισκεφτεί το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, συνεχάρη το ανθρώπινο δυναμικό του Σώματος για το έργο που επιτελεί και ευχήθηκε Καλή Χρονιά.

The post Ο Πλακιωτάκης αποχαιρετά την χρονιά της ύφεσης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα