Ο Κουτσούμπας είπε ΟΧΙ στον Τσίπρα- Έρχονται νέα πιο σκληρά μέτρα σε ασφαλιστικό και φορολογία

14:47 15/1/2016 - Πηγή: iPop

Στα νέα σκληρά μέτρα σε ασφαλιστικό και φορολογία βρίσκονται προ των πυλών αναφέρθηκε στη δήλωση μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τι αναφέρθηκε στη συνάντηση τους;

Συζητήθηκε η πορεία της διαπραγμάτευσης, οι εξελίξεις στην Ευρώπη, το Κυπριακό αλλά έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στην προσφυγική κρίση.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε στον κ. Κουτσούμπα για την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει

συνταγματική αναθεώρηση αλλά και για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Εξερχόμενος από το Μαξίμου ο κ. Κουτσούμπας είπε:

Οι νέοι, ιδίως, δεν αντέχουν άλλο, έχουν πληρώσει πάρα πολλά αυτά τα χρόνια κρίσης και με την τελευταία διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Και πρόσθεσε εξηγώντας γιατί είπε ΟΧΙ στον Αλέξη Τσίπρα:

Εκτός από αυτά που έχουν περάσει, έρχεται το ασφαλιστικό ή και τα υπόλοιπα μέτρα στη φορολογία που πλήττουν τα λαϊκά στρώματα.

Τέλος απεύθυνε έκκληση στον ελληνικό λαό να απαντήσει δυναμικά στο κάλεσμα του ΚΚΕ για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος λέγοντας:

Και το “Όσκαρ της Αποτυχημένης Διαπραγμάτευσης” πηγαίνει στον κ. Τσίπρα.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, εξελίχθηκε σε άτακτη υποχώρηση και συνθηκολόγηση. Το ΔΝΤ, που θα έφευγε, έμεινε».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του τονίζοντας:

Το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας κατρακυλούν συνεχώς. Και το βαρύ λογαριασμό τον πληρώνουν κάθε μέρα όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες.

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Ο Κουτσούμπας είπε ΟΧΙ στον Τσίπρα- Έρχονται νέα πιο σκληρά μέτρα σε ασφαλιστικό και φορολογία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα