Ο κούκλος Ben Melzer θα μπει στο εξώφυλλο του Men’s Health. Έχει, όμως, κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορείς να φανταστείς

17:55 13/2/2016 - Πηγή: iPop

Είτε είσαι γυναίκα, είτε άνδρας, είτε straight, είτε gay δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς πως ο Ben Melzer είναι κούκλος. Είναι αυτό που φαντάζεσαι ότι θα μπει στο εξώφυλλο του Men’s Health. Και καλά κάνεις γιατί θα είναι στο τεύχος Απριλίου της Γερμανικής έκδοσης. Αλλά, το θέμα είναι ότι έχει κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορείς να φανταστείς.

Να σου συστήσουμε τον Ben Melzer, το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο που κοσμεί το εξώφυλλο ενός Ευρωπαϊκού Ανδρικού Fitness

περιοδικού.

Κάθε μοντέλο το οποίο καταφένρει να μπει στο εξώφυλλο του Men’s Health μοιάζει ακριβώς με αυτό που έχεις φανταστεί: θεϊκό κορμί, μάτια που σε μαγνητίζουν, χαμόγελο που σε μαγεύει και με τουλάχιστον ένα tattoo… ή πέντε. Τον ερχόμενο Απρίλιο, η Γερμανική έκδοση του περιοδικού θα έχει στο εξώφυλλό της ακριβώς αυτό -με μία μεγάλη διαφορά. Στο εξώφυλλο του Men’s Health θα βρίσκεται το μοντέλο Ben Melzer, ένας τρανσεξουαλ άνδρας, και θα είναι το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο που θα βρεθεί σε εξώφυλλο Ευρωπαϊκού Ανδρικού Fitness περιοδικού.

TODAY'S WORKOUT KICKED MY ASS. ✖️ coffee break ✖️. . Heute Abend bin ich live bei WDR-Dortmund im Studio 19:30 Uhr nicht verpassen!. #ftm #ftmmodel #transguy #transman #transgender #transformation #fitguy #fitness #model #motivation #instagood #inspiration #tattoo #abs #crossfit #german #germany #believe #powerful #proud #love #life #healthy #lifestyle #coffee #break #follow #workout #workhard #training

A photo posted by Benjamin Melzer (@egoshooter) on Feb 2, 2016 at 5:29am PST

Όταν ήταν μικρός λεγόταν Yvonne, αλλά ο Melzer δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν ένα «τυπικό κορίτσι» σιχαινόταν ιδιαιτέρως το ροζ! Άρχισε να κάνει τις επεμβάσεις για αλλαγή φύλου όταν ήταν 23 ετών και άρχισε να γυμνάζεται: «Είχα αγάπη για την γυμναστική από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αλλά εξαιτίας των επεμβάσεων δεν μπορούσα να φτάσω στον στόχο μου/ Πριν 3 χρόνια όλες οι επεμβάσεις είχαν ολοκληρωθεί ακι επιτέλους μπορούσα να αφοσιωθώ στην γυμναστική και την διατροφή μου».

| WHAT A CHANGE | 25 years later… . LEAVE A COMMENT #ftmmodel #ftm #transguy #transman #love #life #transgender #transformation #proud #believe #beautiful #memories #time #change #progress #fitguy #men #model #inspiration #instagood #instadaily #motivation #germany #german #powerful #strength #workhard #trainhard #fit #lifestyle

A photo posted by Benjamin Melzer (@egoshooter) on Feb 6, 2016 at 10:22am PST

Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτάνε τον Melzer γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του. Η απάντηση που δίνει είναι απλή: ήθελε να δώσει φωνή στην τρανς κοινότητα.

Early morning selfie #goodmorning #beautiful #day #instagood #ftm #ftmmodel #trans #inspiration #transguy #transman #transpride #transgender #f2m #eyes #hoodie #believe #workhard #selfie #instadaily #beard #potd #sky #follow #like4like #love #life #lifestyle

A photo posted by Benjamin Melzer (@egoshooter) on Nov 19, 2015 at 1:29am PST

Όταν ήμουν σε αυτή την κατάσταση, δεν είχα κανέναν να μιλήσω, κανέναν να ρωτήσω όλα όσα ήθελα να μάθω.. Αυτό είναι, λοιπόν, που θέλω να κάνω. Θέλω να δώσω στη κοινότητα ένα πρόσωπο, να βγω μπροστά και να απαντήσω σ’ αυτές τις ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι

Ωστόσο, η πρώτη εμφάνιση τρανσέξουαλ ατόμου στο εξώφυλλο του Men’s Health έγινε πέρσι από τον Aydian Dowling, ο Ben Melzer, θα είναι ο πρώτος που θα μπει σε Ευρωπαϊκό εξώφυλλο!

Είμαστε κανονικοί άνδρες, έχουμε απλά όνειρα και εμείς οπότε γιατί να μην προσπαθήσουμε να τα πραγματοποιήσουμε;

The post Ο κούκλος Ben Melzer θα μπει στο εξώφυλλο του Men’s Health. Έχει, όμως, κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορείς να φανταστείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα