Ο άνδρας μαμάκιας

19:31 21/8/2014 - Πηγή: iPop

Βγήκες σ ένα μπαρ, γνώρισες τον Βαγγελάκη, τον ερωτεύτηκες –ή σου κέντρισε το ενδιαφέρον δεν θα τα χαλάσουμε εκεί- και ξεκίνησες να «παίζεις» μαζί του… οι μέρες περνούσαν και απελπισμένη σχεδόν έπαιρνες τηλέφωνο τις φίλες σου και αναρωτιόσουν ποιο είναι το κουσούρι του και γιατί δεν το έχεις βρει ακόμα.

Οι μέρες πέρασαν και πάνω στο μήνα σου είπε να πας για πρώτη φορά στο σπίτι του. Ενθουσιάστηκες που θα πήγαινες να περάσετε το πρώτο βράδυ της σχέσης σας –γιατί πλέον ήταν και επίσημο είχατε σχέση- μαζί του. Φόρεσες τα καλά σου εσώρουχα, το ακριβό σου άρωμα, πήρες και ένα μικροσκοπικό νυχτικάκι

για να φορέσεις και ξεκίνησες για το σπίτι του!

Περάσατε ένα υπέροχο βράδυ, σε πήρε αγκαλιά για να κοιμηθείς και το μόνο που σκεφτόσουν είναι πως δεν μπορεί να είναι τέλειος. Το πρωί σου έμελλε να μάθεις ποιο είναι το κουσούρι του και μάλιστα με δραματικό τρόπο!

…εκεί που κοιμάσαι με απλωμένες τις μπούκλες σου στο μαξιλάρι και περιμένεις να σε ξυπνήσει ο καλός σου με πρωινό στο κρεβάτι, ακούς κάποιον να κοπανάει κάτι από μέσα και ξαφνικά ο ήχος μεταλλάσσετε σε ήχο ηλεκτρικής σκούπας. Σκέφτεσαι πως είναι η κοπέλα που καθαρίζει και απλά δεν στο είπε.. και τότε τον ακούς να φωνάζει μέσα στον ύπνο του «αμάν ρε μάνα δεν σου είπα ότι θα έχω παρέα;!;!;!». Η γη έφυγε κάτω από τα πόδια σου, το στόμα σου στέγνωσε και το μικροσκοπικό νυχτικάκι έγινε ακόμα πιο μικροσκοπικό στα μάτια σου. Δεν σε ποιεί, όμως, το γεγονός ότι από τη πρώτη στιγμή η μάνα του εισέβαλε στο σπίτι του σαν να μπήκε σε δικό της κήπο (που λέει και το άσμα).

Οι μέρες περνούσαν και η μανούλα του έβαζε το χεράκι της όλο και περισσότερο στην σχέση σας και τελικά το κουσούρι του ήταν ότι όχι μόνο της το επέτρεπε αλλά ότι το θεωρούσε και λογικό πως η μανούλα του θα του υποδεικνύει τι ρούχα θα φορέσει, που θα πάει διακοπές, αν θα πάει διακοπές, με ποια θα κοιμάται και από ποια πλευρά θα τοποθετεί τα…. Κλειδιά του!

Η μάνα του ήταν το τρίτο πρόσωπο της σχέσης σας και ειλικρινά μέσα σου θα ευχόσουν να υπήρχε πραγματικά μία ακόμα γκόμενα την οποία θα μπορούσες να συναγωνιστείς, γιατί αν θέλεις να πούμε αλήθειες και να μην κοροϊδευόμαστε… αυτή τη μάχη (μη σου πω και τον πόλεμο) θα τον χάσεις!

Έμεινες, λοιπόν, να αναρωτιέσαι τι να κάνεις… κοίτα οι επιλογές σου δεν είναι πολλές. Μπορείς να δοκιμάσεις να του εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου, αλλά πιθανότατα από το ένα αυτί θα μπει από το άλλο θα βγει ότι του πεις. Όπως και να έχει, όμως, εσύ πρέπει να του το πεις! Τώρα που του το είπες και χαΐρι δεν είδες πρέπει να ζυγιάσεις τις υπόλοιπες επιλογές που έχεις… ποιες είναι αυτές;

Μένεις μαζί του και αρραβωνιάζεσαι-παντρεύεσαι την μάνα του –την οποία μπορεί και να αγαπήσεις κάποια στιγμή.. ποτέ δεν ξέρεις!Μένεις μαζί του και κλαις για όλη την υπόλοιπη ζωή σου για την επιλογή της πεθεράς!Χωρίζεις.

Ότι και να επιλέξεις, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως αυτός ο άνθρωπος, ο άνδρας μαμάκιας δηλαδή, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Οπότε, μην ξεκινήσεις με τη προοπτική ότι θα τον αλλάξεις εσύ και θα του μάθεις πως μπορεί να βάλει και μόνος του ένα πλυντήριο ή ότι δεν είναι ανάγκη να ρωτάει τη μητέρα του πριν αγοράσει νέα μποξεράκια! Αν αποφασίσεις να μείνεις μαζί του πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να ακούς την ατάκα «μα η μαμά είπε….» τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα!

Tip!

Μη ξεχνάς πως η Ελισσάβετ Κυρίτση (F… Stories) και ο Κώστας Χρυσοβέργης (Ugly Truth) έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα…!

Photos: thetimes.co.uk

The post Ο άνδρας μαμάκιας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα