Ο Matthew Perry αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο δεν βλέπει «Φιλαράκια»- Ο ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς-φαινόμενο

13:32 6/12/2022 - Πηγή: iPop

Την περιπέτεια του με τις εξαρτήσεις μοιράστηκε ο ηθοποιός Matthew Perry μέσα από το βιβλίο του με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing». Ο αγαπητός σε όλους Chandler Bing αποκάλυψε ότι η φήμη και η επιτυχία είχαν πάνω του, το τίμημα τους. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι του είναι αδύνατο να δει Φιλαράκια.

«Δεν έχω δει τη σειρά! Εκείνη την εποχή έκανα οπιούχα, έπινα, έπαιρνα ναρκωτικά. Μπορώ να καταλάβω από την εμφάνισή μου σεζόν προς σεζόν σε τι ακριβώς είμαι εθισμένος. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω τη σειρά, επειδή εγώ βλέπω αυτά τα πράγματα», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Δυσκολευόμουν στην πραγματική ζωή αλλά εξασφάλισα ότι ο χαρακτήρας μου δεν θα αλλάξει», εξομολογείται ο Matthew Perry

Η μεγάλη αποκάλυψη του Matthew Perry για τα ναρκωτικά που έπαιρνε στα Φιλαράκια

Ο εθισμός του Matthew πρωτοεμφανίστηκε όταν πήρε ρόλο του στην, μέχρι και σήμερα, επιτυχημένη σειρά «Φιλαράκια». Ο ηθοποιός, που ήταν τότε μόλις 24 χρόνων, μπλέχτηκε σε μια περιπέτεια που αργότερα θα τον οδηγούσε σε σοβαρές ιατρικές επιπλοκές και ένα βήμα πριν τον θάνατο.

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2 τοις εκατό πιθανότητες να ζήσω. Μου έβαλαν ένα πράγμα που ονομάζεται μηχάνημα ECMO, το οποίο κάνει όλη την αναπνοή για την καρδιά και τους πνεύμονές σας. Και αυτό λέγεται Hail Mary. Κανείς δεν επιζεί από αυτό», είχε εξομολογηθεί ο Perry.

Ο Matthew, όμως, δεν άφησε πότε τον εθισμό του να επηρεάσει τον χαρακτήρα του στην σειρά. Ο Chandler ήταν ένας πολύ αστείος τύπος και έπρεπε να παραμείνει έτσι. «Δυσκολευόμουν στην πραγματική ζωή αλλά εξασφάλισα ότι ο χαρακτήρας μου δεν θα αλλάξει», είπε ο ίδιος.

Τι συνέβη στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου από τα Φιλαράκια;

«Είχα έναν κανόνα ότι ποτέ δεν θα έπινα ή θα έκανα ναρκωτικά ενώ δούλευα. Και αυτό, επειδή είχα πάρα πολύ σεβασμό για τα πέντε άτομα με τα οποία συνεργαζόμουν. Οπότε δεν χάθηκα ποτέ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων», ανέφερε στην συνέντευξή του. Ωστόσο, ο ηθοποιός θυμόταν ότι πήγαινε στη δουλειά «εξαιρετικά πεινασμένος». Παραδέχτηκε, «Κάποια στιγμή έτρεμα τόσο πολύ που αν προσπαθούσα να μετακινηθώ, θα έπρεπε να το κάνω γρήγορα και να βάλω το χέρι μου στο τραπέζι για να μην τρέμω. Ήταν τόσο άσχημο».

«Έπαιρνα 55 Vicodin την ημέρα, ζύγιζα 58 κιλά, ήμουν στα «Φιλαράκια» που τα παρακολουθούσαν 30 εκατομμύρια άνθρωποι. Και για αυτό δεν μπορώ να δω το σόου, επειδή ήμουν βάναυσα αδύνατος», συμπλήρωσε.

Η σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004 μετά από μια επιτυχημένη, δεκαετή πορεία, είδε την αγαπημένη ομάδα φίλων να αποχαιρετούν όχι μόνο το κοινό, αλλά και ο ένας τον άλλον. Μιλώντας για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, ο Matthew θυμήθηκε τις αντίθετες αντιδράσεις του ίδιου και των συμπρωταγωνιστών του.

«Είχαμε κάνει 237 επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου αυτού του τελευταίου. Η Jennifer Aniston έκλαιγε με λυγμούς — μετά από λίγο, απορούσα πώς γίνεται να έχει ακόμα νερό στο σώμα της. Ακόμη και ο Matt LeBlanc έκλαιγε», ανέφερε. «Αλλά δεν ένιωσα τίποτα».

«Δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτό ήταν λόγω της οπιοειδούς βουπρενορφίνης που έπαιρνα ή αν ήμουν γενικά νεκρός μέσα», συνεχίζει, προτού προσθέσει ότι «αντί να κλαίει με λυγμούς» με τους άλλους, επέλεξε να πάει βόλτα με την τότε κοπέλα του.

Τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ελπίζει κάποια στιγμή να θεραπευτεί ψυχικά, για να είναι σε θέση να ξαναδεί την σειρά που άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και εκτόξευσε την καριέρα του.

Ο Matthew Perry και οι γυναίκες που συγκλόνισαν την ζωή του- Από την πρώτη κοπέλα που έκανε σεξ, στον χωρισμό του με την Julia Roberts, και όλα τα ενδιάμεσα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Matthew Perry αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο δεν βλέπει «Φιλαράκια»- Ο ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς-φαινόμενο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα