Ο Matthew McConaughey άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα: «Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τον Trump» (Video)

20:47 2/2/2017 - Πηγή: iPop

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Matthew McConaughey στο BBC και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή “The Andrew Marr Show”.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο προωθεί τη νέα του ταινία «Gold», κλήθηκε να απαντήσει εάν το Hollywood αλλά και όλοι όσοι αντιτίθενται στον Trump θα πρέπει να κάνουν ένα… διάλειμμα και να διατηρήσουν μια πιο ήπια στάση.

Ο Matthew McConaughey

απάντησε μ’ έναν τρόπο που δεν περίμενε κανείς, λέγοντας ότι έχει έρθει η στιγμή «να αγκαλιάσουμε τον Trump».

Συγκεκριμένα, τόνισε πως πλέον δεν υπάρχει επιλογή γιατί ο Trump είναι ο Πρόεδρος του αμερικανικού λαού. «Έχει έρθει η ώρα να τον αγκαλιάσουμε, να το αποδεχθούμε και να είμαστε σε μια εποικοδομητική συνεργασία μαζί του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ακόμα και όσοι διαφωνούν με όσα έχει πει ότι θα κάνει, θα πρέπει να περιμένουν να δουν τι θα κάνει».

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν προς έκπληξη όλων, ειδικά μετά το διάταγμα του Trump για τη μετανάστευση καθώς η σύντροφός του, Camila Alves, είναι μετανάστρια απ’ τη Βραζιλία και έγινε Αμερικανή υπήκοος το 2015.

Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι δεν έχει γίνει γνωστό εάν η εκπομπή γυρίστηκε πριν την υπογραφή του διατάγματος.

The post Ο Matthew McConaughey άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα: «Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τον Trump» (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα