Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Η Δούκισσα αποκαλύπτει επιτέλους τον λόγο που το παλάτι δεν της επέτρεψε να καλέσει την ανιψιά της στον γάμο της

12:23 9/12/2022 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle στα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ της με τον πρίγκιπα Harry ήταν απόλυτα ειλικρινής για ένα περιστατικό που βίωσε με την ανιψιά της ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry.

Στη νέα ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan, η Δούκισσα του Sussex μοιράστηκε ότι ενώ δεν ήταν κοντά στην ετεροθαλή αδερφή της Samantha Markle, είχε

στενό δεσμό με την κόρη της Samantha, Ashleigh Hale. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν ήρθε η ώρα για τη δημιουργία της λίστας των καλεσμένων για τον γάμο του ζευγαριού το 2018.

«Πώς εξηγούμε ότι αυτή η ετεροθαλής μου αδερφή δεν είναι καλεσμένη στον γάμο, αλλά ότι η κόρη της είναι;» είπε η Meghan.

«Όσον αφορά την Ashleigh, η καθοδήγηση που λάβαμε εκείνη την εποχή ήταν να μην έρθει στον γάμο μας», συνέχισε η Δούκισσα του Sussex. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον H. Την είχα στο μεγάφωνο και της μιλήσαμε σχετικά με το ποια καθοδήγηση μας δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση… και αυτό είναι οδυνηρό».

«Νομίζω ότι είπα ότι πληγώθηκα σε κάποιο επίπεδο, αλλά κατάλαβα από πού προερχόταν», είπε η Ashleigh. «Το να ξέρω ότι λόγω της βιολογικής μου μητέρας επηρεάστηκε με αυτόν τον τρόπο αυτή η σχέση που είναι τόσο σημαντική για μένα…να νιώθω ότι εξαιτίας της δεν με κάλεσαν, ήταν δύσκολο».

Ο πρίγκιπας Harry με ναζιστική στολή και περιβραχιόνιο σβάστικα – Τι απαντά στο νέο του ντοκιμαντέρ για την συγκριμένη κίνηση;

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Όσα αποκάλυψε η Δούκισσα για την ανιψιά της

Η Ashleigh είπε ότι αυτή και ο αδερφός της μεγάλωσαν από τον παππού και τη γιαγιά τους, τους οποίους θεωρεί γονείς της. Δεν είχε δει τη Samantha από τότε που ήταν 6 ετών μέχρι που συναντήθηκαν το 2007.

Τότε ήταν επίσης όταν η Meghan επικοινώνησε με την ανιψιά της – μια σχέση που ξεκίνησε με «αυτά τα μεγάλα email», θυμάται η Ashleigh. «Και μετά εξελίχθηκαν σε μηνύματα και κλήσεις. Μετά από λίγο, νομίζω ότι μιλούσαμε, σε κάποιο επίπεδο, αρκετές ημέρες την εβδομάδα».

Η σχέση τους επεκτάθηκε ακόμη και σε ταξίδια μαζί, με ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη.

«Περπατήσαμε, ακούσαμε καλή ζωντανή μουσική, φάγαμε πάρα πολύ φαγητό και ήπιαμε πάρα πολλά ποτά», θυμάται η Ashleigh. «Ήμασταν μόνο οι δυο μας, κάτι που νομίζω ότι ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Νομίζω ότι αναλαμβάνει πολλούς ρόλους για μένα. Υπάρχει, για παράδειγμα, ένα αδελφικό στοιχείο. Υπάρχει κάτι μητρικό. Είναι η καλύτερη φίλη. Είναι τα πάντα».

Η Meghan είπε ότι πιστεύει ότι εκείνη και η Ashleigh «λαχταρούσαν το ίδιο πράγμα», εξηγώντας: «Ήθελα μια αδερφή και ήταν σαν μικρή αδερφή».

«Μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους, η Samantha ξεκίνησε πολύ γρήγορα να κακολογεί τη Meg απέναντί ​​μου», πρόσθεσε η Ashleigh.

«Ένιωσα ότι ό,τι κι αν έλεγα, η οπτική της δε θα άλλαζε και φαινόταν να θυμώνει και να γιγαντοποιεί την κατάσταση, και σταματήσαμε να μιλάμε. Με κάποιους ανθρώπους απλά δεν μπορείς να βρεις λογική».

Ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Τα πρώτα επεισόδια κυκλοφόρησαν και οι μάσκες έπεσαν – Όλες οι αποκαλύψεις που γίνονται για τη βασιλική οικογένεια από το πρώτο λεπτό

Η Samantha έγραψε ένα απομνημόνευμα με τίτλο The Diary of Princess Pushy’s Sister , που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2021. Ανέλαβε επίσης την ευθύνη για την οργάνωση των στημένων φωτογραφιών από παπαράτσι του Thomas Markle τις εβδομάδες πριν από τον γάμο της Meghan και του Harry.

NETFLIX

Η Meghan υποστήριξε σε ένα επεισόδιο της σειράς Harry & Meghan ότι τα βρετανικά Μέσα ήθελαν «η πλευρά της μητέρας μου στην οικογένειά μου να είναι αυτή με την οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί όλο αυτό το δράμα. Και ξαφνικά απλά να υπάρχει η μαμά μου που είναι κλασάτη και ήσυχη. Και τότε, έχεις την άλλη πλευρά της οικογένειάς μου που απλώς συμπεριφέρεται διαφορετικά».

«Η ετεροθαλής αδερφή μου, την οποία δεν είχα δει για πάνω από μια δεκαετία, ξαφνικά ένιωσα σαν να ήταν παντού», είπε η Meghan. «Δεν ξέρω το μεσαίο σου όνομα. Δεν ξέρω τα γενέθλιά σου. Λες σε αυτούς τους ανθρώπους ότι με μεγάλωσες και μου έκανες την πριγκίπισσα Pushy».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Η Δούκισσα αποκαλύπτει επιτέλους τον λόγο που το παλάτι δεν της επέτρεψε να καλέσει την ανιψιά της στον γάμο της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα