Νέο βιβλίο για τη Meghan Markle αναμένεται να αναστατώσει για ακόμη μία φορά τη βασιλική οικογένεια – Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αγενή συμπεριφορά της προς το προσωπικό

18:03 24/9/2022 - Πηγή: iPop

Ένα νέο βιβλίο που έγραψε πρώην βασιλικός ρεπόρτερ για τους Times, ο Valentine Low, περιγράφει σοκαριστικές νέες καταγγελίες για εκφοβισμό που αφορούν τη Meghan και τον Harry.

Στο απόσπασμα από το βιβλίο του Low, που πρόκειται να δημοσιευθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Low ισχυρίζεται ότι η Meghan άφηνε επανειλημμένα το προσωπικό να κλαίει και να τρέμει από φόβο, αφού τους έβαζε τις φωνές.

Το νέο βιβλίο για τη Βασιλική Οικογένεια αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα

Νέο βιβλίο για τη Meghan Markle αναμένεται να προκαλέσει σάλο – Η αγενής συμπεριφορά της απέναντι στο προσωπικό

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο βιβλίο «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown», η Meghan Markle φαίνεται να ήθελε…μισθό για να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει τη θέση της, δίπλα στον πρίγκιπα Harry στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά σύμφωνα με τη Sun, η κατάσταση στην πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

«Αν και απολάμβανε την προσοχή, η Meghan δεν κατανοούσε το νόημα όλων αυτών των διαδικασιών, ειδικά όταν έπρεπε να σφίγγει τα χέρια σε αμέτρητους αγνώστους», φέρεται να έγραψε ο Low.

Σύμφωνα με πολλά μέλη του προσωπικού, ακούστηκε να λέει σε τουλάχιστον μία φορά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι για αυτό που κάνω».

Ο Low δήλωσε επίσης ότι πριν από τον αρραβώνα του ζευγαριού, η Meghan προσπάθησε να κάνει γνωστή την άφιξή της στο προσωπικό του παλατιού. Στο βιβλίο γράφεται συγκεκριμένα πως: «Την άνοιξη του 2017, περίπου έξι μήνες πριν το ζευγάρι αρραβωνιαστεί, η δούκισσα του Sussex είπε σε έναν από τους συμβούλους του Harry: «Νομίζω ότι και οι δύο ξέρουμε ότι θα γίνω ένα από τα αφεντικά σου σύντομα».

Γιατί η Meghan Markle δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Harry για τον αποχαιρετισμό της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Balmoral; – Όλο το παρασκήνιο της απουσίας της

Οι εκρηκτικές συγκρούσεις μεταξύ της Δούκισσας και των βοηθών της κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην Αυστραλία αποτέλεσαν το επίκεντρο της έρευνας του βιβλίου για τον εκφοβισμό στο Παλάτι του Buckingham. Όταν μάλιστα ένας ανώτερος βοηθός είπε στο ζευγάρι ότι το προσωπικό ήταν ενοχλημένο με τον τρόπο που τους συμπεριφέρονταν, η Meghan απάντησε ότι δεν ήταν «δουλειά της να τους χαϊδεύει», φέρεται να έγραψε ο Low.

On tomorrow’s front page: pic.twitter.com/vzVMlYSGn3

— The Sun (@TheSun) September 23, 2022 Οι απειλές της προς τον πρίγκιπα Harry

Ο Low ισχυρίζεται επίσης ότι η Meghan απειλούσε τον Harry ότι θα διέλυε τη σχέση μαζί του αν δεν ανακοίνωνε δημόσια τη σχέση τους.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι του έλεγε «αν δεν κάνεις δήλωση που να επιβεβαιώνει ότι είμαι η κοπέλα σου, θα σε χωρίσω. Ο Harry φυσικά ήταν σε πανικό».

Ο Harry τότε, λέγεται ότι επικοινώνησε με τον Jason Knauf, ο οποίος ήταν τότε γραμματέας επικοινωνίας του Παλατιού του Kensington, για να κάνει την ανακοίνωση.

WireImage

Η Meghan έχει αρνηθεί φυσικά στο παρελθόν τις κατηγορίες περί εκφοβισμού, οι οποίες είχαν δημοσιευτεί λίγο πριν μεταδοθεί η συνέντευξη-βόμβα στην Oprah Winfrey.

Harry & Meghan: Η συνέντευξή τους στην Oprah και η αληθινή τους ιστορία μέσα από ένα βιβλίο

«Ας το ονομάσουμε ακριβώς αυτό που είναι – μια στοχευμένη καμπάνια συκοφαντικής δυσφήμισης που βασίζεται σε παραπλανητική και επιβλαβή παραπληροφόρηση», ανέφερε μια δήλωση του εκπροσώπου των Sussexes που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2021.

«Είμαστε απογοητευμένοι που βλέπουμε αυτή τη δυσφημιστική απεικόνιση της Δούκισσας του Sussex να δίδεται από ένα μέσο ενημέρωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι κατηγορίες αυτές, που έχουν στόχο την υπονόμευση της Δούκισσας, βγαίνουν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης λίγο πριν αυτή και ο Harry μιλήσουν ανοιχτά και με ειλικρίνεια για την εμπειρία τους τα τελευταία χρόνια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέο βιβλίο για τη Meghan Markle αναμένεται να αναστατώσει για ακόμη μία φορά τη βασιλική οικογένεια – Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αγενή συμπεριφορά της προς το προσωπικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Meghan Markle,neo, Meghan Markle