Νέες μπαταρίες που μπορείς και να καταπιείς

11:02 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν έχεις μικρό παιδί ή αν ήσουν αρκετά ζωηρός-η στην παιδική σου ηλικία θα καταλαβαίνεις ότι μπαταρίες είναι πολύ επικίνδυνες για τα μικρά παιδιά. Έτσι, ερευνητές του ΜΙΤ θέλοντας να κάνουν την επανάσταση μετά από πολλές έρευνες κατάφεραν να φτιάξουν μπαταρίες που μπορείς και να καταπιείς χωρίς να κινδυνεύεις να πεθάνεις.

Οι μπαταρίες που μπορείς να καταπιείς έχουν επικάλυψη από ένα ειδικό υλικό που ονομάζεται QTC (quantum tunneling composite) και κάνει τις μπαταρίες «αδιάβροχες». Εμποδίζει την κυκλοφορία του ηλεκτρισμού στον ανθρώπινο

οργανισμό σε περίπτωση κατάποσης και δεν επιτρέπουν στον ηλεκτρισμό των μπαταριών να προκαλέσει ζημιές στον πεπτικό σωλήνα καθώς επιτρέπει να παραχθεί διοξείδιο την ώρα που αναμειγνύεται η σύνθεση των μπαταριών με το ανθρώπινο σάλιο.

Γιατροί από το Harvard Medical School και από το Brigham and Women’s Hospital, είναι υπεύθυνοι για αυτήν την ανακάλυψη δηλώνουν ότι αν τελικά αυτές οι μπαταρίες που μπορούν να τις καταπιείς βγουν στην αγορά θα λύσουν πολλά προβλήματα και θα επιτρέψουν στους νέους γονείς να είναι πιο ήσυχοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα και όλοι περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα προχωρήσουν οι έρευνες και αν αυτές οι μπαταρίες θα δοθούν θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο.
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Νέες μπαταρίες που μπορείς και να καταπιείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα