Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Μάλτα: «Το αεροσκάφος εκτελούσε αναγνωριστικές αποστολές»

15:05 24/10/2016 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες αναφορικά με το αεροσκάφος που συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας στην Μάλτα είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως επισήμανε ο Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας το σκάφος εκτελούσε αναγνωριστικές αποστολές στη Μεσόγειο.

Σε ανακοίνωση του ο Ζαν-Ιβ λε Ντριάν σημείωσε:

Μεταξύ των πέντε επιβαινόντων, τρεις ανήκαν στο γαλλικό υπουργείο Άμυνας, ενώ δύο ήταν μέλη του προσωπικού της εταιρείας CAE, ιδιοκτήτριας εταιρείας

του αεροσκάφους

Και παράλληλα αποκάλυψε πως το αεροσκάφος «πραγματοποιούσε αναγνωριστικές αποστολές στη Μεσόγειο για λογαριασμό του γαλλικού υπουργείου Άμυνας».

Στην ανακοίνωση του Υπουργείο σημειώνεται επίσης πως διεξάγεται εσωτερική έρευνα «για τον προσδιορισμό των αιτίων του δυστυχήματος, σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές».

Θυμίζουμε, πως νωρίτερα η κυβέρνηση της Μάλτας δήλωσε πως «τα πέντε θύματα της συντριβής του αεροσκάφους στη Μάλτα είναι Γάλλοι τελωνειακοί, οι οποίοι επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πτήση παρακολούθησης των δικτύων διακίνησης μεταναστών και ναρκωτικών στη Μεσόγειο».

Διαβάστε τα πάντα για τη συντριβή του αεροσκάφους:

Μάλτα: Πέντε νεκροί από τη φωτιά σε αεροσκάφος-Διαψεύδει η Frontex πως σ΄αυτό επέβαιναν υπάλληλοι της (Photos-Videos)

photo:Sarah Crystal

The post Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Μάλτα: «Το αεροσκάφος εκτελούσε αναγνωριστικές αποστολές» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα