Νέα προβλήματα με την αναβάθμιση του iOs 9.3

15:54 28/3/2016 - Πηγή: iPop

Να κάνουμε άμεσα την αναβάθμιση του iOS 9.3 μας έλεγαν καθώς όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές του Johns Hopkins University υπήρχε κενό στην ασφάλεια και μπορούσαν να υποκλέψουν φωτογραφίες και videos, αλλά τελικά όπως φαίνεται και αυτή η αναβάθμιση έχει «θεματάκια».

Πιο συγκεκριμένα αρκετοί είναι οι χρήστες οι οποίοι παραπονέθηκαν πως κλειδώθηκαν τα iPhone και iPad

τους. Μετά την ενημέρωση iOS 9.3 απαιτείται να καταχωρηθούν εκ νέου τα ID και τα passwords τα οποία είχαν δημιουργήσει οι χρήστες κατά την πρώτη εκκίνηση των φορητών τους συσκευών ώστε να επανακκινηθεί η συσκευή. Αρκετοί χρήστες, όμως δεν έχουν στην κατοχή τους αυτά τα στοιχεία με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι συσκευές τους.

Η Apple με ανακοίνωση της εξήγησε πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε παλαιότερες εκδόσεις των iPhone και iPad νκαι πιο συγκεκριμένα στα iPhone 5S ή παλαιότερες εκδόσεις καθώς και στα iPad Air.

Όπως εξήγησε η εταιρεία σύντομα θα κυκλοφορήσουν νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος στις οποίες οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν το βήμα για εισαγωγή του ID και του password.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν οι χρήστες δεν θυμούνται το password τους, η συσκευή παραμένει σε απενεργοποιημένη κατάσταση έως ότου αυτοί μπορούν να ανακτήσουν ή να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασής τους», γράφει στην ανακοίνωση της η Apple και συμπλήρωσε:

«Για αυτές τις παλαιότερες συσκευές έχουμε αποσύρει προσωρινά τη συγκεκριμένη ενημέρωση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαθέσουμε μια νέα έκδοση του iOS 9.3 η οποία δεν θα απαιτεί αυτό το βήμα».

The post Νέα προβλήματα με την αναβάθμιση του iOs 9.3 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα