Νέα μαρτυρία για τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης: «Πήγα σπίτι του κι ένιωσα λες και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει»

09:42 9/5/2017 - Πηγή: iPop

Μια νέα μαρτυρία γυναίκας που είχε ανταποκριθεί στην αγγελία του 52χρονου βιαστή της Δάφνης για οικιακές βοηθούς ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει, με τη γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά ότι πήγε σπίτι του κι ένιωσε «λες και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει».

Η γυναίκα μίλησε υπό το καθεστώς ανωνυμίας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και περιέγραψε την εμπειρία της δύο μήνες πριν:

Την ημέρα της επίσκεψης βρισκόταν και μία άλλη γυναίκα στο σπίτι. Ένιωσα λες και ήμουνα μέσα στο δάσος και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει. Το πρόσωπό του έβγαζε μία αγριάδα. Ο 52χρονος με ρώτησε για ποιο λόγο φοράω σκούρα χρώματα

Η ίδια εξήγησε πως της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό το σχόλιο, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι τυφλός.

Η γυναίκα γνωστοποίησε πως ο 52χρονος είχε βάλει γάζες στο κρεβάτι του και όταν τον ρώτησε τον λόγο, εκείνος απλά απάντησε ότι τον βοηθούν να κοιμάται.

Η ίδια είπε πως δεν δέχθηκε τη δουλειά γιατί τα χρήματα ήταν λίγα, ενώ πρόσθεσε πως όταν έφυγε από το σπίτι είδε τη γυναίκα που ήταν μαζί με τον 52χρονο στα 500 μέτρα. «Εγώ κάλεσα ραδιοταξί και έφυγα και ακόμα φεύγω».

Σχολιάζοντας εάν πιστεύει ότι είναι τυφλός, η ίδια είπε: «Όχι, έβλεπε κανονικά. Έχω ζήσει με τυφλούς ανθρώπους και ξέρω πώς είναι οι τυφλοί».

Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος πήρε προθεσμία για την απολογία του και θα οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη, στον ανακριτή.

The post Νέα μαρτυρία για τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης: «Πήγα σπίτι του κι ένιωσα λες και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα