Νέα διάσταση στο χάος που επικρατεί στα αεροδρόμια δίνει μέσω Twitter ο Trump

16:48 30/1/2017 - Πηγή: iPop

Με το χάος το επικρατεί στα αεροδρόμια, μετά την υπογραφή του διατάγματος σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος σε μετανάστες επτά χωρών, ασχολείται μέσω Twitter ο Donald Trump. O νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ρίχνει τις ευθύνες για το χάος στους διαδηλωτές και στην Delta.

Την ίδια στιγμή τα πυρά της κατά του Προέδρου στρέφει η Merkel η οποία χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητη» την ταξιδιωτική απαγόρευση.

Ο Donald Trump σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται υπεραμύνεται του διατάγματος του για την μετανάστευση και τονίζει μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Εάν η απαγόρευση είχε ανακοινωθεί με προειδοποίηση μιας εβδομάδας, όλοι οι κακοί θα έσπευδαν να μπουν στη χώρα

Ο Αμερικανός Πρόεδρος επιτίθεται στην αεροπορική εταιρία Delta αλλά και στους διαδηλωτές τονίζοντας:

«Μόνο 109 άνθρωποι από τους 325.000 προσήχθησαν για ανάκριση. Τα μεγάλα προβλήματα στα αεροδρόμια προκλήθηκαν από βλάβη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Delta, τους διαδηλωτές και τα δάκρυα του γερουσιαστή Schumer. Ο υπουργός Kelly δήλωσε ότι όλα πηγαίνουν καλά με πολύ λίγα προβλήματα. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΗ!».

«Η αναζήτηση τρομοκρατών προτού εισέλθουν στη χώρα μας δεν είναι τίποτα το ευχάριστο. Ήταν μεγάλο κομμάτι της προεκλογικής μου εκστρατείας», σημείωσε σε μία ακόμη ανάρτηση ο Αμερικανός πρόεδρος, και πρόσθεσε «εάν η απαγόρευση είχε ανακοινωθεί με προειδοποίηση μιας εβδομάδας, όλοι οι κακοί θα έσπευδαν να μπουν στη χώρα μέσα σε αυτό το διάστημα.

Ενώ στο τελευταίο του Tweet διατύπωσε την άποψη, πως «υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι εκεί έξω».

Επίθεση Angela Merkel στον Trump:

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, δήλωσε, πως «η παγκόσμια μάχη εναντίον της τρομοκρατίας δεν απαιτεί να καθίστανται ύποπτες ολόκληρες ομάδες ανθρώπων, ενώ πρόσθεσε, ότι «η διαταγή του Donald Trump να απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ ανθρώπων από επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό παραβιάζει το πνεύμα της διεθνούς συνεργασίας».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Angela Merkel υπογράμμισε:

Η απαραίτητη και αποφασιστική μάχη εναντίον της τρομοκρατίας δεν δικαιολογεί κατ’ ουδένα τρόπο να θεωρούνται γενικά ύποπτες ομάδες ορισμένων ανθρώπων στην προκειμένη περίπτωση ανθρώπων μουσουλμανικής πίστης ή κάποιας συγκεκριμένης καταγωγής
Και τόνισε: «Κατά την άποψή μου, η πράξη αυτή αντιβαίνει στις βασικές αρχές της διεθνούς βοήθειας προς τους πρόσφυγες και της διεθνούς συνεργασίας. Η καγκελαρία και το υπουργείο Εξωτερικών θα κάνουν ό,τι μπορούν, ιδιαίτερα για τους θιγόμενους πολίτες με διπλή υπηκοότητα, για να ξεκαθαρίσουν οι νομικές επιπλοκές και να εκπροσωπηθούν εμφατικά τα συμφέροντά τους βάσει του νόμου».

Ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις είπε: «Είναι σαφές ότι έχουμε στενές διαβουλεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας σχετικά με το όλο θέμα».

Αναλυτικά τα Tweets του Trump:

Only 109 people out of 325,000 were detained and held for questioning. Big problems at airports were caused by Delta computer outage,…..

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 30, 2017

protesters and the tears of Senator Schumer. Secretary Kelly said that all is going well with very few problems. MAKE AMERICA SAFE AGAIN!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 30, 2017

If the ban were announced with a one week notice, the «bad» would rush into our country during that week. A lot of bad «dudes» out there!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 30, 2017

Διαβάστε επίσης:

Τι περιλαμβάνει το διάταγμα Trump για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ -Ποιους αφορά;

photo:Carlos Barria / Reuters

The post Νέα διάσταση στο χάος που επικρατεί στα αεροδρόμια δίνει μέσω Twitter ο Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα