ΝΔ: Δεσμευόμαστε για μείωση του ειδικού τέλους της ΕΡΤ

10:49 24/9/2016 - Πηγή: iPop

Την σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ να προχωρήσει στην πρόσληψη ακόμα 55 συμβασιούχων (20 δημοσιογράφων και 35 άλλων ειδικοτήτων). Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της επαναλαμβάνει τη δέσμευση για μείωση του ειδικού τέλους της ΕΡΤ.

«Στην

ΕΡΤ των 2.500 εργαζoμένων, η διοίκησή της και ο υπουργός – καναλάρχης κ. Παππάς, που θα υπογράψει την απόφαση, κρίνουν ότι χρειάζονται επιπλέον προσλήψεις, προφανώς για την ενίσχυση της προπαγάνδας μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Στη συνέχεια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι η εν λόγω εξέλιξη δικαιώνει τον Κ. Μητσοτάκη.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πλήρως την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση στο μισό του ειδικού τέλους της ΕΡΤ που πληρώνουν οι πολίτες, αυξάνοντας έτσι το διαθέσιμο εισόδημα των φορολογουμένων

Για τη ΝΔ, η ΕΡΤ «θα πρέπει να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως ένας ελκυστικός, ανταγωνιστικός σταθμός, και όχι ως κυβερνητικό όργανο προπαγάνδας».

Τέλος, η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει τη δέσμευση για μείωση του ειδικού τέλους της ΕΡΤ.

Δεσμευόμαστε στους Έλληνες πολίτες ότι μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η μείωση του ειδικού τέλους και η αποκατάσταση της πολυφωνίας και του πλουραλισμού στην δημόσια τηλεόραση

Διαβάστε εδώ τι είχε πει ο Κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην ΔΕΘ για την ΕΡΤ.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post ΝΔ: Δεσμευόμαστε για μείωση του ειδικού τέλους της ΕΡΤ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα