Μουντιάλ 2018: Πρώτη ήττα για την Εθνική

00:01 4/9/2017 - Πηγή: iPop
Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Εθνική στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 καθώς ηττήθηκε με 1-2 από το Βέλγιο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, η Ελλάδα έχασε και τη δεύτερη θέση που κατείχε μέχρι και απόψε στους προκριματικούς, ενώ το Βέλγιο εξασφάλισε και μαθηματικά την κορυφή και κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα της ευρωπαϊκής ζώνης που προκρίθηκε στα τελικά της Μουντιάλ 2018.

Ο Σκίμπε άλλαξε την τακτική που ακολούθησε

με την Εσθονία και στο σημερινό αγώνα επέστρεψε ο Παπασταθόπουλος και ξεκίνησαν οι Σάμαρης και Δώνης.

Εξαιρετικός και αρκετά προβλήματα δημιούργησε στη βελγική άμυνα ο επιθετικός της Στουτγάρδης.

Το στήσιμο της Εθνικής ήταν αρκετά καλό και δεν άφηνε χώρους στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0. Πρώτη να ανοίξει το σκορ ήταν η Εθνική με μια μεγάλη ευκαιρία την οποία όμως έχασε και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε στο 18΄.

Γρήγορα, κατάφερε να αντιδράσει η Εθνική μας όταν ο Ζέκα με αριστερό πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έβαλε γκολ και έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Ζέκα με τη γαλανόλευκη.

Ωστόσο, πριν χαρούμε το πρώτο γκολ, οι Βέλγοι έβαλαν και δεύτερο, όταν ο Μενιέ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Παπασταθόπουλος έχασε τον Λουκάκου, ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Καρνέζη και έκανε το 1-2.

Όσο και αν προσπάθησαν στη συνέχεια οι παίκτες να ισοφαρίσουν δεν δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία και έτσι παρέμεινε το άδικο σκορ 1-2.

Πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του ομίλου:

1. ΒΕΛΓΙΟ 22
2. ΒΟΣΝΙΑ 14
3. ΕΛΛΑΔΑ 13
4. ΚΥΠΡΟΣ 10
5. ΕΣΘΟΝΙΑ 8
6. ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ 0

Photo: Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

The post Μουντιάλ 2018: Πρώτη ήττα για την Εθνική appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα