Μόνο μέσω διαδικτύου πλέον αρκετές από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

19:30 1/1/2016 - Πηγή: iPop

Μόνο μέσω διαδικτύου θα εκτελούνται, από την Δευτέρα, πολλές από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ τονίζει σε σχετική του ανακοίνωση του ο οργανισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ θα κάνουν την ανανέωση της κάρτας του αλλά και θα ενημερώνονται για τα προγράμματα μόνο μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας τον κωδικό τους.

Ποιες θα είναι αναλυτικά οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
που θα γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου;η τρίμηνη Ανανέωση Δελτίου Ανεργίαςοι αιτήσεις για τα Ειδικά Εποχικά Βοηθήματαοι αιτήσεις για τα Ειδικά Βοηθήματα Ανεργίαςοι αιτήσεις για Παροχές Μητρότητας.

Για να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πάρουν τον προσωπικό τους κλειδάριθμο από ένα Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης ή να βγάλουν έναν νέο (εφόσον δεν έχουν) πηγαίνοντας σ΄ ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και έχοντας μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Που θα μπορέσουν να ενημερωθούν για την εγγραφή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες;

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr, αλλά και στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook.

Αξίζει να τονιστεί πως η εγκύκλιος σχετικά με την μετάβαση στην αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών του ΟΑΕΔ έχει ήδη σταλεί σε όλα τα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ της χώρας μας.

The post Μόνο μέσω διαδικτύου πλέον αρκετές από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα