Μόνο με rapid test 48 ωρών θα εισέρχονται οι ανήλικοι στους εσωτερικούς χώρους της εστίασης – Οι διευκρινίσεις για τα παιδιά κάτω των 18 ετών

11:30 14/9/2021 - Πηγή: iPop

Διευκρινίσεις δόθηκαν σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύουν για τους ανεμβολίαστους ανήλικους στην εστίαση από τι 13/09. Σύμφωνα με τον ΦΕΚ, θα εισέρχονται μόνο με rapid test οι ανήλικοι στην εστίαση ηλικίας 12 – 17 που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Πρεμιέρα για μαθητές και εκπαιδευτικούς με αυστηρά μέτρα – Κάθε πότε πρέπει να κάνουν τεστ τα παιδιά;

Με
rapid test οι ανήλικοι στην εστίαση ηλικίας 12 – 17

Με βάση τα νέα μέτρα που ισχύουν για τους ανεμβολίαστους από τις 13/09, στους κλειστούς εσωτερικούς χώρους της εστίασης έχουν δικαίωμα να εισέρχονται μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες με πιστοποιητικό νόσησης. Για τους ανεμβολίαστους ηλικίας 12 – 17 δόθηκε η διευκρίνηση εισόδου μόνο με rapid test 48 ωρών ενώ για τα παιδιά ηλικίας 5 – 11 ετών η είσοδος στην εστίαση θα γίνεται με την επίδειξη self test 24 ωρών.

Νέα μέτρα για τον κορονοϊό: Τι αλλάζει από Δευτέρα 13/9 και πόσο ακριβή θα είναι η ζωή για τους ανεμβολίαστους;

Το μέτρο αφορά σε εστιατόρια, καφέ, ίντερνετ καφέ, κυλικεία και αναψυκτήρια, όπου οι ανήλικοι από 12 ετών και άνω πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες. Στις επιχειρήσεις εστίασης σε εσωτερικό χώρο περιλαμβάνονται και καταστήματα εντός στοών, κλειστών εμπορικών κέντρων και υπεραστικών σταθμών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Μόνο με rapid test 48 ωρών θα εισέρχονται οι ανήλικοι στους εσωτερικούς χώρους της εστίασης – Οι διευκρινίσεις για τα παιδιά κάτω των 18 ετών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα