«Μόνο εμείς ξέρουμε την αλήθεια»: Η πρεμιέρα και το official trailer του ντοκιμαντέρ πρίγκιπα Harry και της Meghan

16:02 5/12/2022 - Πηγή: iPop

Η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex απέκτησε official trailer αλλά και ημερομηνίες πρεμιέρας! Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει σε δύο δόσεις όπως ανακοίνωσε το Netflix κι εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Οι Harry & Meghan θα κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά με το μέρος I (επεισόδια 1-3) την Πέμπτη 8/12 και το μέρος

II (επεισόδια 4-6) την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε και με την κυκλοφορία ενός νέου και εκρηκτικού trailer το οποίο αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα για τη ζωή του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν και να πούμε “Τι στο καλό συνέβη;”» σκέφτεται ο Harry στο trailer.

Ο πρίγκιπας ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι υπάρχει «μια ιεραρχία στην οικογένεια» και «υπάρχει διαρροή πληροφοριών, αλλά και δημιουργία ψεύτικων ιστοριών».

«Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι», πρόσθεσε.

NetflixΝτοκιμαντέρ Harry και Meghan: Το νέο trailer που κυκλοφόρησε

Ο Δούκας είπε ότι ήταν «τρομοκρατημένος» και ότι δεν «ήθελε η ιστορία να επαναληφθεί», κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ του τρόπου που τα Μέσα Ενημέρωσης χειρίστηκαν τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και τον τρόπο που έκαναν ακριβώς το ίδιο και στη σύζυγό του, Meghan Markle.

Στο trailer η Δούκισσα του Susex ακούγεται να λέει: «Συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατέψουν».

Πρίγκιπας Harry: Η αποκάλυψη για την ψυχική του υγεία και η υπενθύμιση που σε ενδιαφέρει κι εσένα!

Αρκετά είναι τα πλάνα που δείχνουν το ζευγάρι να φωτογραφίζεται ενώ παρευρίσκονταν σε δημόσια βασιλικά καθήκοντα προτού παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020. Σε ένα απόσπασμα ένας θαυμαστής ουρλιάζει «Meghan, σε αγαπάμε» ανάμεσα σε ένα πλήθος κόσμου.

Το trailer αποκαλύπτει κι αποσπάσματα από μια συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας στο σπίτι τους. Μάλιστα, ένας παρουσιαστής σε μία εκπομπή στην τηλεόραση ακούγεται να λέει πως η Meghan Markle πρόκειται να γίνει «η ροκ σταρ της βασιλικής οικογένειας».

Το trailer τελειώνει με τον Harry να ισχυρίζεται: «Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια. Μόνο εμείς την γνωρίζουμε».

Η σειρά, σε σκηνοθεσία της Liz Garbus, θα εξερευνήσει το χρονοδιάγραμμα της σχέσης του ζευγαριού και τις προκλήσεις που τους οδηγούν να απομακρυνθούν από τα βασιλικά καθήκοντα.

Είσαι έτοιμη να γίνει χαμός;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Μόνο εμείς ξέρουμε την αλήθεια»: Η πρεμιέρα και το official trailer του ντοκιμαντέρ πρίγκιπα Harry και της Meghan εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόνο, Harry, Meghan,mono, Harry, Meghan