Μήπως κάνεις κι εσύ αυτά τα λάθη όταν λούζεσαι;

17:57 30/4/2017 - Πηγή: iPop

Γνωρίζεις ήδη ότι το πολύ συχνό λούσιμο των μαλλιών αλλά και η χρήση πολύ ζεστού νερού δεν κάνουν καλό τόσο στα μαλλιά σου όσο και στο δέρμα στο κεφάλι σου. Αυτά είναι κοινώς γνωστά για το λούσιμο των μαλλιών, όμως, υπάρχουν κι άλλα λάθη που μπορεί να κάνεις, χωρίς, φυσικά, να γνωρίζεις ότι καταστρέφουν τα μαλλιά σου!

Αμελείς να βάλεις conditioner, ακόμα και μια φορά στο τόσο!

Το καταλαβαίνουμε απόλυτα, ορισμένες φορές ο χρόνος σε πιέζει και δεν αφιερώνεις όση ώρα θα ήθελες στην περιποίηση των μαλλιών σου, αλλά αλήθεια τώρα θα σε σώσουν τα πέντε λεπτά που θα αφιερώσεις για να βάλεις

μαλακτική κρέμα; Οι τρίχες σου χρειάζονται ενδυνάμωση κι ενυδάτωση κάθε φορά που τις λούζεις!

Βάζεις τις άκρες των μαλλιών σου πάνω στο κεφάλι

Είναι ό,τι πιο συνηθισμένο κάνουμε οι γυναίκες όσο λουζόμαστε κι, όμως, είναι τόσο λάθος! Οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου για να καθαρίσεις τις ρίζες των μαλλιών σου για ν’ αποφύγεις τραβήγματα, τα οποία αποδυναμώνουν την τρίχα σου.

Αφήνεις απλά το νερό να πέσει και νομίζεις πως τα ξέπλυνες

Είναι ό,τι πιο απολαυστικό να κάθεσαι κάτω απ’ το ντους και το ζεστό νερό να τρέχει απ’ τα μαλλιά στο σώμα σου, όμως, μάντεψε, έτσι απλά δεν τα ξεπλένεις σωστά! Όπως εξηγούν οι κομμωτές, πολλές γυναίκες αφήνουν κατά λάθος υπολείμματα προϊόντων πάνω στο κεφάλι τους, επειδή απλά δεν χρησιμοποιούν και τα δάχτυλά τους όταν τα ξεπλένουν!

The post Μήπως κάνεις κι εσύ αυτά τα λάθη όταν λούζεσαι; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα